Μενω Βορεια Ελλαδα (Καβαλα συνηθως) και ειμαι 25 χρωνων.
Ειμαι/Ημουν υπερβολικα καλο παιδι το οποιο ειχε καταστροφικες συνεπειες σε πολλους τομεις της ζωης μου. Ποτε δεν μαθαινα το μαθημα. Θελω να κανω upgrade/reformat my mind. Μου αρεσαι πολυ ενα quote του Tyler στο FightClub “self improvement is masturbation, what people needs is destruction”
Τωρα στο θεμα μας. Ο λογος που εκανα εγγραφη στο φορουμ. Οι Γυναικες.
Δεν τα παω καλα με τις γυναικες/τα κοριτσια. Δεν τα πηγαινα ποτε.
Δεν ειχα κοινωνικες σχεσεις μεχρι τα 20. Ημουν και συνεχιζω να ειμαι απομακρος απο την κοινωνια κατα καποιον τροπο με συνεπεια να μην αυξανωντε τα social skills μου.υχως τωρα
Ευτηχως τωρα τα τελευταια χρονια εχω γινει λιγο πιο κοινωνικος σε συγκριση με τον παλιο μου εαυτο.
Αλλα θεωρω τον εαυτο μου οτι ειμαι σε πολυ χαλια επιπεδο σε πολλους τομεις για την ηλικια μου. Τομεις οπως ο ανδρισμος, οικονομικη κατασταση, καριερα, γυναικες, social skills και αλλα.
Δεν εχω ασχοληθει με το game ομως γνωριζα για αυτο πολλα χρονια πριν. Μ αρεσαι το mindset του pua αλλα καπου καπου με τραβουσε σε καποιες αντιληψεις οπως το matrix οπου μ εφερνε δυστυχια και οχι μειωνε την διαθεση μου για πολλα.
Πιστευω μια καλη συμβουλη θα ηταν μην βγαλεις συμπερασματα ουτε καν να διαβασεις για το matrix παρα μονο να βγαλεις συμπερασματα οταν εισαι στο game.
By the way εχει γινει ενα δικο μου λαθος. Εχω βαλει το ψευδωνυμο κατα λαθος ZNT-48 αντι για το NZT-48. Πως διορθωνεται αυτο;