Ενα απο τα πραγματα που μου αρεσει να κανω στο PU ειναι να τις ρωταω:
"Το σιγουρο ειναι οτι εισαι πολυ ωραια κοπελα/γυναικα. Στις μερες μας η ομορφια ειναι κατι κοινο και με μεγαλη σημασια, ιδιαιτερα για τις γυναικες.Περα απο την ομορφια σου ομως πες 3 μου χαρακτηριστικα που πιστευεις οτι ειναι ελκυστικα πανω σου.
Οσες κανουν qualify τον εαυτο τους τις δεχομαι αμεσως(πιστευω πως δεν εχει τοσο σημασια η απαντηση οσο το γεγονος οτι κανει qualify).
Με αφορμη ενα warm στο facebook απο μια φιλη μου που σπουδαζει εξωτερικο θελω να σας ρωτησω:
1)τι κανεις οταν στο γυρναει μπουμερανγκ ολο αυτο; π.χ(Δεν ξερω τι ειναι θετικο επανω μου, αυτο το βλεπουνε οι αλλοι. Μπορεις να πεις εσυ για σενα; )
2)οταν αρνειται να κανει qualify πως αντιδρας; π.χ (Εχω πολλα θετικα στοιχεια πανω μου και εαν ξεκινησω δεν σταματαω. Ειμαι απλη και ειναι οι αλλοι αυτοι που τα ανακαλυπτουν. Εαν με γνωρισεις θα καταλαβεις)
Η κοπελα αυτη με εκανε add μεσω της φιλης μου. Εχουμε μιλησει 2 φορες, και τις 2 αυτη τις ξεκινησε. Ειναι μοντελο και την Πεμπτη που μας περασε βγηκε πρωτη σε εναν φωτογραφικο διαγωνισμο. Η απαντηση της ειναι ακριβως η δευτερη.
Εχω πολλα θετικα στοιχεια πανω μου και εαν ξεκινησω δεν σταματαω. Ειμαι απλη και ειναι οι αλλοι αυτοι που τα ανακαλυπτουν. Εαν με γνωρισεις θα καταλαβεις
Με απασχολει συγκεκριμενα αυτο το θεμα γιατι μου εχει συμβει αρκετες φορες.
Όλες οι γνωμες ευπροσδεκτες.