Χαιρετώ την κοινότητα.Είμαι νέο μέλος απο Θεσσαλονίκη,ετών 25.Έχω πόρωση με την γυμναστική και κυρίως τα βάρη και μου αρέσει το διάβασμα(ψυχολογια).Παρότι ήμουν ντροπαλός στο παρελθόν,λόγω εμφάνισης είχα αρκετές εφήμερες σχέσεις.Μόλις άρχισα να διαβάζω για το pick up το παιχνίδι μου βελτιώθηκε αισθητα, αλλα ποτέ δεν ασχολήθηκα σε συστηματικό επίπεδο.Χρησιμοποιούσα τεχνικές σποραδικά γι’αυτο και τα αποτελέσματα μου ήταν σποραδικά.Πλέον αποφάσισα να ασχοληθώ συστηματικά και να γίνω οσο καλύτερος μπορώ.Στόχος μου είναι να εξελιχθώ τόσο ως σαγηνευτής οσο και ως εαυτός,γτ το να εκθέτεις τον εαυτό σου on the field σε εξελίσει σαν προσωπικότητα.Αυτό παρατήρησα κάνοντας προσεγγίσεις αυτούς τους 2 μήνες.Προσεγγίζω στο δρόμο,κυρίως μέρα με direct game και σε οποιονδηποτε στοχο,χωρις φοβο και χωρις παθος,με καποιες επιτυχιες.Το indirect game δεν μου αρεσει και προσεγγίσεις σε μαγαζιά κάνω πιο δύσκολα παρότι οι περισσότεροι το θεωρούν πιο εύκολο.Δεν βγαίνω τα βράδια τόσο συχνά λόγω αθλητικού lifestyle,γιαυτο και το night game μου ειναι αδύναμο.Γενικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο pick up,αλλα οτι μου λείπει σε εμπειρία το συμπληρώνει η όρεξη.Επισης λατρεύω το inner game και πιστεύω το κλειδί σε όλα ειναι αυτό.Το site το βρήκα απο το ιντερνετ και το θεωρώ μια καλή ευκαιρια να γνωρίσω ατομα να ανταλλαξω αποψεις σχετικα με το game και γτ οχι να κανω sarging με μελη!