JohnyDrama Καταρχας γεια σας παιδια και καλη χρονια να εχουμε…Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ειμαι νεος στο Pickup χωρις να εχω κανει τα προτα μου βηματα απλως εχω διαβασει καποια αρθρα παλαιοτερα. Ειμαι 18 χρονων και εχω θα χαρακτηριζα μια καλη σχεση με τις γυναικες μιας και θεωρω τον εαυτο μου κοινωνικο. Προσοχη οταν λεω καλη σχση μη νομιζεται οτι κανω lay τα περισσοτερα κοριτσια που γνωριζω γρηγορα με βαζουν σε FZ. Γενικως δεν ειχα ποτε μεγαλη σχεση και εχω κανει ενα lay στη ζωη μου (μη γελατε 😛 😛 ). Στη ζωη μου γενικα νομιζω πως εχω κανει γυρω στα 20-30 approach κυριως με παρεα. Μονος νομιζω πως δεν εχω κανει περισσοτερα απο 5-10 cold approach. Πιστευω πως γενικα εχω μια μετρια προς καλη εμφανιση αλλα εχω καποια αρνητικα πανω μ οπως πχ λιγο στραβα δοντια που με κανουν να αγχωνομαι… Μπηκα στο site επειδη εχω καταλαβει οτι το lifestyle toy pua ειναι πολυ γαματο και θα ηθελα να παρω μερος και εω σε αυτη τη διασκεδαση αλλα και να εχω πολλα lays βεβαια…Θα ηθελα να γνωριστω και απο κοντα αν γινεται με καποιους απο εσας που ειστε απο Θεσσαλονικη και εχεται εμπειρια γιατι ετσι με τη συζητηση πιστευω θα μαθω πολλα περισσοτερα…
tezo καλως ηρθες καλη παραμονη και καλη εξελιξη ξεκινα απο αυτον τον οδηγο: greekpua.com/forum/12-arxaries-erotiseis-sticky-points/34370-prin-rotiseis-diavase-to