Καλησπερα παιδια!
Με λενε Κωστα, ειμαι 34, κ αυτη τη περιοδο της ζωης μου ζω στη Πτολεμαιδα!
Γενικα μπορω να πω πως αργησα να παρω μπροστα, περασα τη ζωη μου κυριως σαν AFC
Ειχα (μερικες) σχεσεις αλλες μεγαλες αλλες μικρες,σοβαρες και μη, κ αυτο λογω εμφανισης υπο8ετω
ασχολιοντουσαν καποιες μαζι μου, ημουν αυτο που κοριδευτικα λεμε '‘τυχερος’'!
μηδεν αυτοπεποι8ηση, μηδεν λογικη, παντα το '‘καλο παιδακι’' και ολα αυτα τα γνωστα!
Αλλα το προβλημα μου ξεκινησε οταν ηρ8α σ αυτη τη πολη οπου μετα απο εναν χωρισμο που ειχα μετα απο σχεδον 2 χρονια σχεση… εμεινα μονος κ ερημος σε μια πολη που για κα8ε μια γυναικα αντιστηχουν τουλαχιστον 60 αντρες!
οποτε ειμουν σε ενα συνεχες scarcity menality και περασα απο ολες τις μορφες τις απελπισιας!!
Λογω ολης αυτης της καταστασης αρχησα να το ψιλοψαχνω λιγουλακι να μην τα πολυλογω επεσα στο the game
και απο κει συνεχισα σε αλλα γνωστα!! κ ετσι μπηκε ο κλαδος self improvement/developement για τα καλα στη ζωη μου! Ας πουμε οτι ασχολουμαι απο το τελος του καλοκαιριου και λογω δουλειας δε μπορεσα να το φτασω σ ενα σοβαρο επιπεδο αλλα δε προκειται να σταματησω!! δεν υπαρχει γυρισμος πλεον! 8α κανω οτι μπορω να φτασω σε ενα αλφα επιπεδο!!
Αυτα πανω κατω, ευχομαι να μη κουρασα,
το συγκεκριμενο φορουμ για μενα νομιζω οτι ειναι ολα τα λεφτα! εχς πεσει με τα μουτρα κ διαβαζω!! (^_^)