Explorer wroteTudor wroteΑλλά το βασικό σου θέμα δεν είναι ότι δεν ξέρεις τι να πεις. Είναι ότι σκέφτεσαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να πεις κάτι. ΠΡΕΠΕΙ να πεις κάτι για να έχεις κάποιο αποτέλεσμα. Σκέφτεσαι τι ΠΡΕΠΕΙ να πεις για να την κάνεις να ενδιαφερθεί και να σε γουστάρει. Λοιπόν δεν ΠΡΕΠΕΙ τίποτα.
Οι βασικοί κανόνες του Magic Bullets πάντως, άλλα λένε : “Don’t let silence happen. Keep talking. Never leave a group because you “ran out of things to say”. Say anything. Even the lamest line in the world is better than awkward silence.”
Τώρα θα μου πει κάποιος, σχεδον οι μισοί κανόνες παίζουν μποξ με τους άλλους μισούς… και δεν νομίζω να ’χει και πολύ άδικο.
Νομίζω έχεις παρερμηνεύσει το νόημα αυτού του κανόνα από το Magic Bullets. Αυτό που εννοεί δεν είναι πως πρέπει να μιλήσεις για να μην υπάρξει σιωπή, αλλά πως το να αφήσεις να υπάρξει σιωπή είναι δικαιολογία. Το να κάνεις eject από set γιατί “you ran out of things to say” είναι δικαιολογία. Ό,τι μαλακία κι αν πεις, είναι καλύτερο από να σιωπάς, για τον εξής λόγο: αν σιωπάς γιατί δε βρίσκεις τι να πεις, νιώθεις αμήχανα που δεν μπορείς να πεις κάτι. Και η αμηχανία αυτή μεταδίδεται στο target. Γι’ αυτό το Magic Bullets σου λέει ότι είναι προτιμότερο να πεις μια άκυρη μαλακία, παρά να την κάνεις να νιώσει την αμηχανία σου.
Αυτό που λέει ο Tudor είναι πως δε χρειάζεται να πεις πάντα κάτι. Δε χρειάζεται να απαντάς σε όλα. Δεν είναι υποχρέωση δηλαδή. Μη μιλάς γιατί πρέπει να μιλήσεις, αλλά γιατί θέλεις να μιλήσεις. Μη μιλάς γιατί “δεν έχεις value και πρέπει να το ανεβάσεις”. Έχεις value. Ό,τι κι αν πεις. Το Magic Bullets λοιπόν και ο Tudor δεν λένε αντικρουόμενα πράγματα.
Εδώ θα ήθελα να δώσω και μία συμβουλή στον tzeloA3. Δεν έχει σημασία τι θα της πεις. Σημασία έχει πώς θα το πεις. Μίλα για τα θέματα που γουστάρεις. Ειδικά η κβαντομηχανική κι η αστροφυσική είναι γαμάτα. Ξέρεις γιατί; Για δύο λόγους: πρώτον γιατί τα γουστάρεις πολύ, και δεύτερον για είναι γαμάτα για screening.
Όταν μιλάς για θέματα που σε ενδιαφέρουν έντονα, μεταδίθεις το πάθος και τον ενθουσιασμό σου στο target. Με άλλα λόγια, DHV και attraction. Τόσο απλά.
Όταν μιλάς για θέματα “βαριά” ή “ασυνήθιστα”, μπορείς να τα συνδυάσεις εξαιρετικά με qualifying. Της μιλάς για αστροφυσική, για το πόσο σου αρέσει, και τη ρωτάς “Εσύ τι ενδιαφέροντα έχεις; Με τι σ’ αρέσει να ασχολείσαι;”. Ανάλογα την απάντησή της και το self-esteem της, μπορείς να κάνεις και ένα disqualify ή push pull του τύπου “Μου αρέσουν οι κοπέλες με ενδιαφέροντα, κρίμα που δε διαβάζεις βιβλία… (playfully και με χαμόγελο πάντα) ….Ευτυχώς το σώζεις μ’ αυτό το υπέροχο χαμόγελο που έχεις”. Ή αν αφότου της μιλήσεις για τέτοια θέματα σε κοιτάξει απορημένη ή σου πετάξει shit-test, πες της “Έχεις συνηθίσει να σου μιλάνει οι άντρες μόνο για αγροτικά και ψάρεμα, ε; Δεν πειράζει, θα με συνηθίσεις… 😉”
Με άλλα λόγια, πες της ό,τι σκατά θέλεις. Αρκεί να έχεις καλό frame, mindset, BL, tonality, κλπ. Δε σε νοιάζει τι θα της πεις, αν το θέμα σε ενθουσιάζει, θα της μεταδώσεις το ενδιαφέρον σου και θα ανέβει το attraction, γιατί έχει απέναντί της ένα άντρα με πάθος για όσα του αρέσουν, έναν άντρα ασυνήθιστο, με γαμάτα και ξεχωριστά ενδιαφέροντα, που έχει τ’ αρχίδια να έρθει να της την πέσει.
tzeloA3 wroteΚαι τώρα που το σκέφτομαι ίσως φταίω εγώ που έχω απαίτηση να μπορεί να κάνει κάποιος (πόσο μάλλον κάποια) τόσο βαριά κουβέντα. Ίσως πρέπει να συζητάω για κάτι πιο light.
Αυτό είναι μεγάλο θέμα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Αλλά ξέρεις πώς το βλέπω πλέον; Αν μια γυναίκα δεν έχει ενδιαφέροντα και προσωπικότητα όπως η δική μου κι η δική σου φίλε tzeloA3, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι ό,τι πρέπει για fuck buddy. Αν ψάχνεις για LTR, οκ, το καταλαβαίνω. Αλλιώς, δε σε νοιάζει ιδιαίτερα το αν μπορεί να συζητήσει βαριά μαζί σου ή όχι. Εξαρτάται από το τι ψάχνεις εσύ από μια γυναίκα (σεξ; σχέση; συζητήσεις; πολλά κοινά ενδιαφέροντα; ) και τι είδους screening/qualifying κάνεις γι’ αυτό. Δε φταις που έχεις απαιτήσεις. Απλά πρέπει να τις προσαρμόσεις στις επιθυμίες σου και στο target σου. Όταν έχω απέναντί μου ένα ξώβυζο σε σκυλάδικο δεν έχω την απαίτηση να ξέρει για τα γραβιτόνια ή τα κβάζαρ. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν κάνω qualify. Γιατί έχω την απαίτηση να είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη, και να με αφήνει να χύνω στο στόμα της. Προφανώς μια τέτοια γυναίκα θα την κρατήσω μόνο για fuck buddy. Προσαρμώζω λοιπόν το screening μου ανάλογα με το τι target έχω απέναντί μου.
tzeloA3 wroteΔεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω (να μην δουλεύω κάποια μέθοδο εννοώ) και δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Είμαι από τους ανθρώπους που θα κράξω όταν κάτι με χαλάει, θα είμαι ειλικρινής και δεν θα κρυφτώ. Και έτσι έχω από τη μια εμένα, που νιώθω πως όταν φτιάξω το inner μου θεωρώ καλύτερο να παίξω direct/natural/aggressive ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων γιατί ταιριάζει στο χαρακτήρα μου, και από την άλλη βλέπω εδώ μέσα πως όλοι λέτε να ξεκινάμε με MM γιατί πάει πιο χαλαρά και μαθαίνεις μια διαδικασία.
Και σκέφτομαι. Δεν μπορεί όλοι αυτοί που αποδεδειγμένα πετυχαίνουν να είναι όλοι μαλάκες που λένε για MM. Ναι αλλά αφού εγώ δεν έχω θέμα με AA μήπως είναι καλύτερα να πάω σε αυτό που πιστεύω πως μου ταιριάζει? (όχι ότι ξέρω τι μου ταιριάζει γιατί αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις τίποτα)
Θα σε παραπέμψω κατ’ αρχάς στα λόγια του cesaydorf, από το πιο πρόσφατο δωρεάν σεμινάριο:
What your beliefs have got to do with that and how you can change them - or not!
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου το τι Game κάνεις. Υπάρχουν πολλά είδη game, αλλά μπορείς να τα χωρίσεις ΟΛΑ σε 2 κατηγορίες, βάση των beliefs τους. Το indirect game & το natural game. Το πρώτο είναι η ΜΜ κυρίως. Το δεύτερο είναι το καθαρό natural/direct game.
Πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι Game κάνεις και να το ακολουθείς κατά 100%. Το να λες ότι κάνεις natural ή ότι απλά πας και μιλάς, και μέσα στο μυαλό σου έχεις να πας να κάνεις attraction ή πας απλά και λες βλακείες νομίζοντας ότι αυτό είναι natural, τότε απλά κάπου το έχεις χάσει-κάψει.
Αν παίζεις ΜΜ, πρέπει να ακολουθείς κατά βήμα όλα όσα λέει. Ακριβώς όσα λέει στα βιβλία του.
Αν δεν κάνεις ΜΜ, τότε θα κάνεις natural game. Αλλά natural game, δεν είναι ακριβώς πάω και μιλάω και λέω ότι μου κατέβει.
Αν θες να λες ότι παίζεις Natural ή MM, θα πρέπει ακριβώς να ξέρεις τι σημαίνει natural ή ΜΜ, πως δημιουργήθηκε, για πιο λόγο και τα βασικά beliefs. Το να κάνεις και να υποθέτεις πράγματα μόνος σου, πολύ απλά μπορεί να σε πάνε πίσω αν είναι λάθος. Αν δεν μάθεις πλήρως τη μέθοδο που θες, δεν θα καταφέρεις να γαμάς ποτέ σου συστηματικά 9άρια-10άρια.
Ειδικά αν είσαι στην περίπτωση όπου δεν ξέρεις ακριβώς και τι παιχνίδι κάνεις, τότε είσαι πραγματικά χαμένος.
Αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να γαμήσεις όσο συχνά θες, και δεν μιλάμε μόνο για μεγάλα νούμερα, τότε μάλλον θέλει αλλαγή το παιχνίδι που κάνεις. Πρέπει να το ψάξεις… Αν βαριέσαι να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και να ψάξεις σε βάθος κάποια άλλα, αλλά θες να ακουλουθείς τα δικά σου, τότε δεν έχει νόημα να είσαι μέσα στο φόρουμ. Αφού τότε κάνεις απλά αυτό που θες. Και πίστεψε με. Δεν θα καταφέρεις ποτέ σου να γαμάς 9άρια-10άρια.. Αν ήταν να έπιαναν όλα όσα κάναμε από μόνοι μας, τότε δεν θα είχαμε λόγο να μπούμε στο φόρουμ και θα γαμούσαμε ήδη. Απλά να θυμάστε. Να παρακολουθείτε και να μαθαίνετε από αυτούς που γαμάνε. Αν εσύ δεν γαμάς όσο κάποιος άλλος ή τα νούμερα που γαμάει, τότε απλά να ακούς, να μαθαίνεις και να «πιστεύεις» όλα όσα σου λέει σαν να είναι τα ορθά.
Έτσι λοιπόν, αν απλά δεν ξέρεις τι ακριβώς game κάνεις, τότε σίγουρα δεν είσαι σε καθόλου καλό δρόμο. Πρέπει να το ψάξεις. Αναλόγως με το παιχνίδι που ακολουθείς. Απλά ψάξτο. Και μην συνδυάζεις πράγματα από mystery & natural, τα οποία κρύβουν διαφορετικά beliefs από πίσω τους. Το κλασσικό παράδειγμα. Πας και απλά ανοίγεις και μιλάς σε ένα σετ και λες ότι σου έρθει. Και νομίζεις ότι απλά πας natural. Είπαμε ότι βέβαια δεν είναι natural αυτό απαραίτητα αλλά οκ. Πες ότι έστω είναι. Και αρχίζεις κ μιλάς. Μιλάς 2-3 λεπτά και φεύγεις! Και λες ότι δεν τραβούσε και δεν μιλούσε πολύ, επειδή δεν υπήρχε πολύ attraction? WTF??????
Στο Natural game, απλά το attraction υπάρχει! Φαίνεται πως υπάρχει μπέρδεμα μέσα στο μυαλό. Και όταν λέμε ότι το attraction υπάρχει, δεν εννοούμε πως το προσπερνάμε υποθέτοντας πως υπάρχει. Το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πραγματικά μέσα μας ότι υπάρχει. Στο παραπάνω παράδειγμα, απλά υπάρχει ένας αχταρμάς. Και το έχουν πολλοί αυτό!
Οπότε πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι ακριβώς είδους game θες να παίζεις, και να μείνεις σε αυτό. Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα έτσι, καλύτερο inner, frame, και θα είσαι πιο congruent. Και αυτό γιατί οι δύο μέθοδοι έχουν διαφορετικά beliefs.
Όσο για την MM, ισχύει ότι είναι ευκολότερη για αρχάριους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί.
Δε θεωρώ κάποια μέθοδο καλύτερη από την άλλη. Και οι δύο είναι γαμάτες, και οι δύο επιφέρουν αποτελέσματα. Ενδεχομένως όμως να μην επιφέρουν εξίσου αποτελέσματα σε εσένα. Αυτό θα συμβαίνει όχι γιατί κάποια από τις δύο έχει κάτι στραβό, αλλά απλά γιατί η μία θα σου ταιριάζει περισσότερο από την άλλη, οπότε θα είσαι πιο congruent, που σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Ψάξου. 😉