εχω λιγο ενα θεματακι ευχομαι να μην ειναι '‘waste of time’' το post για οποιον μπει στη διαδικασια να διαβασει!! χρειαζομαι την εμπειρια σας!!!!
(ελπιζω να μην εκανα καποιο λαθος με τους κανονες του forum)
λοιπον
η ιστορια εξελισεται στο γυμναστηριο!!
target number 1: HB 5 με το ζορι!! 30κατι
Τη γνωρισα πριν καιρο ως AFC!! Μου μιλησε αυτη, κ για να μη τα πολυλογω
την εκανα '‘μοναδικο ερωτα της φαντασιας μου’' και καταφερα να χασω καθε ελξη που 8α μπορουσε να υπαρξει
(Τι και αν δεν μου αρεσε κ τοσο πολυ αφου αυτη καταφερα να γνωρισω ειμουν τοσο τυχερος πι8ηκος)
εννοειτε πως δεν εγινε κατι
και επιανα τον εαυτο μου να αισ8ανεται ασχημα οταν μιλουσε μ ε αλλους η οταν εκανε οτι δε με εβλεπε η δε μοθ εδινε σημασια
γενικα το επαιζε μια κρυο μια ζεστη… και ηξερε πως το το επαιζε (περιτριγυρισμενη απο αρκετους AFC σαν εμενα) που να βγαλω ακρη εγω ιδεα δεν ειχα ''απ’αυτα’'!! μετα εφυγε απο gym και χαθηκαμε
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ '‘ΠΡΟ-game’'!!!
τωρα '‘μετα-game’' ξαναερχεται gym!! παλι προσπα8ει να συνεχισει την ιδια τακτικη!! Την εχω ονομασει
'‘Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ’' μου κ σ αυτη 8α δοκιμασω οτι σιγα σιγα μα8αινω!! οχι γιατι καιγομαι..αλλα νομιζω οτι 8α ειναι λιγο προκληση αφου καταφερα να τα χαλασω στην αρχη (μπορει να ειμαι και λα8ος)
Εχουμε μια καλη ατμοσφαιρα οταν μιλαμε! τη πειραζω/negαρω ,πανω απ ολα με χιουμορ χαβαλε χαχαχουχιχιχι χωρις να με νοιαζει χαλαρος και ωραιος!
απο τεστακια δεν εχουμε πολλα μονο οταν δεν της πολυ δινω σημασια μου πεταει '‘ησυχος εισαι σημερα’'
και απανταω '‘μπαααα ειδικα σημερα ειμαι πολυ ζωηρος απλα δεν βρηκα ακομα το καταληλο περιβαλλον για να εκδηλω8ω’' και τοτε σκαει μυτη το…..
TARGET number 2, HB 7 30παρα!!! ωραιο κορμι!!!
την γνωρισα πριν λιγες μερες μπηκε μπροστα μου ενω βγαιναμε απο την εισοδο και εννοειτε πως δεν εχασα ευκαιρεια να τη πιασω κουβεντα οπου και φυγαμε μαζι
πολλα χαμογελα, πειραγματα,πολυ ωραιο το interaction μας! σημερα με το που τη βλεπω τη πιανω το χερι και τοτε αρχιζει να χορευει και τη κανω μια σβουρα εκε μπροστα σε ολους χαχα!!
'‘τι γινετε ρε παιδια αυτα ουτε στον υπνο μου δε γινοντουσαν’'
Θα παιξω και με τις δυο (αν και η δευτερη νομιζω οτι ειναι ετοιμη) , και με κανα δυο ακομα που 8ελω αλλα δεν το εχω βαλει μπροστα ακομα! Ο λογος που δεν προχορησα ακομη τη φαση κ αυτο που με προβληματιζει και δεν ξερω πως να το πετυχω ειναι πως να αποφυγω τυχον '‘σχεση’' π.χ. πως 8α μπορουσα να εχω κ τις δυο για FB????? απο θεωρια δε πολυ σκαμπαζω ακομα κ οτι κανω μου βγαινει ασυνδτα!!
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο κ την υπομονη σας (^_^)