Field Reports του Allan Roger Curie απο το βιβλίο του '‘Ooooh…Say it Again Mastering the Fine Art of verbal seduction and aural sex’'
(παραλείπονται οι αναλύσεις του για κάθε υπόθεση που θα ακολουθήσει, διότι για να παρατεθούν πρέπει ήδη να έχει διαβάσει κάποιος τα προηγούμενα βιβλία του και να γνωρίζει τις κατηγορίες στις οποίες έχει κατατάξει τις γυναίκες ανάλογα με το βαθμό ανταπόκρισης και το βαθμό της σεξουαλικότητάς τους)
FIELD REPORT 1
TARGET = ελα, μην φερεσαι σαν μωρο
ARC (Allan Roger Curie) = μωρο ? δεν θα κανω σαν μωρο οταν θα σε κοιταζω να μου γλυφεις το καβλι μου
TARGET = συγνωμη ? τι ειπες ?
ARC = συγχωρεμενη … και με ακουσες … εχεις δυο επιλογες …. η με παρατας στην ησυχια μου η παμε μεσα και ξεσκιζομαστε λυσσασμενα … Η … Η
TARGET = ωω, βλεπω εναν αλλο ARC
ARC = …… που ειναι το αμαξι σου
στο αυτοκινητο
ARC = με τρελαινεις κοριτσι μου …. βγαλε το σκασμο και κοιτα το σκληρο καβλι μου (λεοντας)
TARGET = ποτε δεν μου το εχει κανει αντρας χωρις να τα εχει τσουξει …. εισαι πιωμενος ?
ARC = ρουφα το
ARC = ζητα μου συγνωμη που μου εσπασες τα @@
TARGET = συγνωμη που φερθηκα σαν σκυλα
ARC = πεστο ξανα
TARGET = παμε ? αρχιζει και βαζει ψυχρα
ARC = πες : σας παρακαλω κυριε μπορουμε να παμε μεσα που ειναι πιο ζεστα ωστε να συνεχισω να σας τον γλυφω με πιο πολυ ανεση ?
TARGET = σας παρακαλω κυριε μπορουμε να παμε μεσα που ειναι πιο ζεστα ωστε να συνεχισω να σας τον γλυφω με πιο πολυ ανεση ?
ARC = ωωω …. πες το ξανα