Cesaydorf, Lord με κάλυψαν πλήρως. Ο grasdas μπορεί να έχει και δίκιο επίσης. Το θέμα όμως είναι το εξής. Θα επιμείνω στο σημείο του Cesaydorf που λέει:
Όσες συμβουλές και να σου δώσουν, αν δεν σκοπεύεις να ανοίξεις, δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα απολύτως. Εξαρτάται αποκλειστικά από τη θέλησή σου, να πας να ανοίξεις, να βελτιωθείς και να γίνεις καλός με τις γυναίκες!
Απλά άνοιξε… Ή μείνε στη θεωρία αν προτιμάς!
Έχεις journal ρε φίλε, στο οποίο έχεις κάνει 3 ποστ και δεν περιλμβάνεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΣΙΜΟ!! Και είναι προσωπικό ημερολόγιο για FIELD REPORTS!!!
Και ο Lord που είπε:
Δεν κλειδώνω το topic γιατί θα περιμένω να μας ποστάρεις ένα διάλογο μέσα στις επόμενες δυο μέρες. Τότε θα συζητήσουμε.
Μου αρέσει πολύ το nick σου. Ο νικητής, ξέρει να χάνει όμως φίλε μου. Έχει συμφιλιωθεί με την ήττα, ξέρει να την αντιμετωπίσει και ξέρει πως είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Εσύ δεν το έχεις καταφέρει αυτό. Και όσο δεν έχει συμφιλιωθεί με την ήττα και τις όποιες συνέπειές της, δε θα γίνεις νικητής.
Αυτή τη στιγμή απασχολείς τη μισή διαχείριση, ενώ δεν τολμάς να πας να μιλήσεις σε μια κοπέλα. Θέλεις να σου πω πώς να προσεγγίσεις μια άγνωστη που θεωρείς - έστω και κατά τη γνώμη σου - ότι σου δίνει approach invitation και έχεις proximity? Την πλησιάζεις, της λες γεια, ότι σου φαίνετια χαριτωμένη και θες να δεις αν έχει τίποτα πέρα απο εμφάνιση, ή ότι σου κέντρισε την περιέργεια η εμφάνισή της και θες να δεις τι τυπάκι είναι. Ξέρεις τι ενδεχόμενο υπάρχει να χαρακτηριστείς πέφτουλας ή κάποιος που μαζεύει χυλόπιτες αν το δοκιμάσεις αυτό 3 φορές ένα βράδυ έστω και στην μικρή πόλη που βρίσκεσαι? ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ!!!
Είσαι leader + preselected λες στην καφετέρια. Λοιπόν ο leader φίλε μου σε μια φυλή των 50 ατόμων, αν το θέλει μπορεί να πηδήξει και τις 5 όμορφες κοπέλες της φυλής. Αν το θέλει, σημαίνει αν leadάρει. Αν δεν leadάρεις, δε θα γαμήσεις. Αν δεν ανοίγεις, δε θα κλείνεις.
Ως super moderator σου απαγορεύω να ξαναποστάρεις στο φόρουμ μέχρι να προσεγγίσεις γυναίκα. Το επόμενο ποστ σου θα περιλαμβάνει πέσιμο / προσέγγιση. Οποιοδήποτε ποστ σου επόμενο δεν είναι πέσιμο, θα το διαγράψω εγώ προσωπικά.
Ας είναι και χαζή προσέγγιση. Ας είναι και για να της ζητήσεις αναπτήρα, την ώρα ή οδηγίες για να πας σε ένα μαγαζί. Δε με ενδιαφέρει. Μίλα. Άνοιξε. Και τότε ξαναποστάρεις. Δε θα απασχολείς τη μισή διαχείριση μόνο για θεωρίες, ικασίες και υποθέσεις. Δε θα προσπαθεί το μισό φόρουμ να σε πείσει ότι είναι καλή ιδέα να πας να μιλήσεις. Δε θέλεις να πειστείς.
Καλή τύχη! Δε σε τιμωρώ. Σου δίνω κίνητρο!! Αν δεν μιλήσεις, δεν έχει νόημα η συνέχεια. Το ίδιο σου λέμε όλοι άλλωστε. Μόνο να το πάρεις απόφαση μένει. Το μόνο που μπορεί να σου κάνει ο οποιοσδήποτε, είναι να σου δείξει την πόρτα. Εσύ πρέπει να την ανοίξεις όμως, μόνος σου. Σου υπόσχομαι ότι πίσω από την πόρτα δεν κρύβεται κανένα τέρας. Μόνο ένα κοριτσάκι που περιμένει να του μιλήσεις.