καλησπερα φιλαρακι….ετυχε το τελευταιο διαστημα να βρισκομαι σε μια επαρχιακη πολη για δουλεια,φυσικα καποια βραδυα εβγαινα για παιχνιδι ,αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οι γκομενες ειναι πολυ πιο επιφυλακτικες ,με παραπανω ανασφαλειες ,τους εχει μεινει στο υποσυνειδητο καρφωμενο απο οταν ηταν μικρα κοριτσακια που τους ελεγε η μαμα κ ο μπαμπας μην μιλατε σε αγνωστους…..
αυτο το αναφερω γιατι μιλησα με κοπελες που καταγονται απο εκει αλλα ειχαν σπουδασει αθηνα η σαλονικη,και αυτο τις εκανε ποιο κοινωνικες και ποιο ανοιχτες ,γενικα η επαρχια ειναι πιο δυσκολο τερεν απο οτι οι μεγαλες πολεις ,εκανα και ενα lay με μια ντοπια hb8 και με τα κομπλεξ της μου εσπασε λιγο τα @@ (θα μας δουν εδω αυτη με ξερει ,με πηγε σε μια ερημια με το αμαξι της και εγινε το lay ολοκληρη περιπετεια για να πηδηχτουμε) γενικα δεν το απολαυσα λογω της κοινωνικης πιεσης που ενοιωθε ,αλλα απο την αλλη την καταλαβαινα για να ειμαι ειλικρινης…..
εγω οταν ανοιγα ηταν μονο indirect ,συστηνομουν ,πεταγα καποιο neg , χαιρεταγα και εφευγα καθομουν περιπου 3-5 λεπτα …επειδη πηγαινοερχομουν απο αθηνα για κανα μηνα και βαλε αρκετες της ξαναειδα ,και οι περισσοτερες με θυμοντουσαν απο τα neg που τους ειχα κανει και μου μιλαγαν αυτες ,τωρα θυμαμαι σε μια που χωθηκα που της ειχα πει σαν συμβουλη οτι αδικει τον εαυτο της,και μου λεει γιατι το λες αυτο ,επειδη βλεπω οτι προσεχεις τα παντα πανω σου αλλα ρε σι αυτη η τριχα στο χερι ελεος γυναικα εισαι οχι αρκουδακι ,κανε αποτριχωση και θα εισαι τελεια για μενα μετα ,τα λεμε γεια σου…την πετυχαινω μετα απο 10 μερες και με φωναζει να μου δειξει τα χερια της που της εκανε χαλαουα😛(με νεg δεν σε ξεχνανε ποτε τελικα )…
βασικα οι περισσοτερες που ειχα μιλησει μου μιλησαν μονες τους ,καποιες εκαναν οτι δεν με ειδαν αλλα δεν ασχοληθηκα μαζι τους καθολου (μπορει να ειχαν γκομενο ,μπορει να μην θελουν να εκτεθουν στις φιλεσ τους πολλα μπορει , δεν μας νοιαζει αυτες χανουν) ….με αυτη που εκανα lay μιλησαμε 3 φορες σε διαφορετικα μαγαζια ,γνωριστηκαμε καλυτερα και εγινε …
παντως παιζεις σε δυσκολοτερο τερεν απο οτι η αθηνα ,θελει πιο λεπτο χειρισμο αλλα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες με ιδιες τακτικες ,κατσε λιγο στο σετ συστησου νεγκαρε και φυγε με χαμογελο ,σιγουρα θα τις ξαναδεις και θα σου μιλησουν για να κερδισουν πισω την αξια τους απο εσενα🙂
συνεχισε γερα ,καληνυχτα……