γεια! το θέμα που έχω παρατηρησει αρκετες φορες στο παρελθόν αλλα με αφορμη ενα τελευταιο περιστατικο ενω ημουν Κερκυρα ειπα να ανεβάσω το ερωτημα μου όπου ειναι το εξης:
Λόγω επαρχίας το asd level είναι αρκετά υψηλότερο σχετικά με μεγαλουπόλεις όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Μην τα ξαναλέμε, το κακό social conditioning ευθύνεται το οποίο έχει επηρεάσει αρνητικά τα beliefs και άρα high asd σαν αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να το βλέπουμε ποτέ σαν αποτρεπτικό παράγοντα για να κάνουμε game.
εξηγουμαι…. ενω ειμαι πολλες φορές μεσα στο σετ σε μινι-isolation το Τ ειναι θετικο παει για κλεισιμο αλλα όταν παω για *close ή παω για φασωμα βλέπω απο το BL ότι διστάζει ,κυριως λογω των Ο (ειδικά σε επαρχια το social conditioning ειναι πιο ανεβασμένο)
αν επιχειρησω να κανω bounce σε άλλο μέρος η πιθανοτητα να την τραβηξει καποια απο τα Ο πισω ειναι αυξημένη. έκτός αυτου όμως θα σπάσω ενα καλο momentum που έχω ήδη
Καταρχήν να πούμε οτι το asd δεν οφείλεται μόνο στην ύπαρξη των obstacles. Μπορεί να μην έχεις κάνει καλό attraction ή το escalation να έγινε γρήγορα χωρίς να την κάνεις να μην νοιώσει ενοχές για αυτό που θα ακολουθήσει. Εγώ πολλές φορές παρατηρώ asd και με καλύτερο social conditioning.
Όσο για τα obstacles θα πρέπει κατά τη διάρκεια που είσαι σε όλο το set, να συμφιλιωθείς αρκετά με τα obstacles όντας playful, humorous και δείχνοντας ότι τα έχεις συμπαθήσει. Αυτό που λέει και ο tesoro, κάνε καλό befriending. Έτσι θα είσαι και trusted person για τα obstacles kai πιθανότατα δε θα σε ενοχλήσουν στο move ή και bounce που θα κάνεις με το target. Συνήθως χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως “Να σας τη δανειστώ για λίγο?” ή “Θέλουμε να πάμε λίγο παραδίπλα να τα πούμε!”. Με τη δεύτερη φράση απλά δηλώνω κάτι για να δείξω ευγενικά οτι θα δεν την «κλέβω».
πως αντιμετωπιζουμε το asd μεσα σε σετ?
να σημειωθει ότι, προτιμω όταν βλέπω οτι το σετ ειναι avaliable κ γενικά θετικό να παω για φάσωμα ή *close πλέον παρα να παρω 1 νουμερο το οποιο όσο περνάει ο χρονος αλλά κ για χιλιους-δυο άλλους λογους αυξάνονται οι πιθανοτητες για flake.
*close και ειδικά make out μέσα στο set μου ακούγεται λίγο δύσκολο, υπάρχει πάρα πολύ asd. Πρέπει λοιπόν να γίνει move σε άλλο σημείο παραδίπλα, σε καναπέ ή έξω. Εδώ έχεις πολύ χαμηλότερο asd πλέον. Με δεδομένο οτι έχεις πάρει κάποια iois και γενικά υπάρχει attraction, την βάζεις qualify και αν είναι αρκετές φορές compliance τότε θα δεχτεί τουλάχιστον *close. Για να πας πιο smooth στο close και να μην γίνει απότομα χρησιμοποίησε κάποια ρουτίνα για kiss, όπως αυτή του Strauss.. (πλησιάζοντας και μυρίζοντας την κολόνια στο λαιμό της λες “Ωραίο άρωμα! Κρατιέμαι πολύ για να μη σε φιλήσω!”. Αν μείνει unreactive ή φαίνεται από το bl οτι είναι θετική στο φιλί, κάνεις close. Μόνο στην περίπτωση που τραβηχτεί δεν πας για kiss).
Πολλές φορές το πολύ γρήγορο escalation στο day1 βγαίνει flake. Θέλει και comfort (c1) για να μη χτυπήσεις buyers remorse ή κάτι άλλο που θα οδηγήσει σε flake (mystery speaking). Φυσικά όσο καλύτερα skills έχεις και με σωστό calibration τα μειώνεις.