Γεια σας!!! Θα ήθελα τους εμπειρότερους να με καθηδηγήσουν (και κατ’επέκταση και όσους άλλους πιθανά βρεθούν στη θέση μου) σε ένα σημερινό συμβάν!
Βγήκαμε με vigilant σε μπαράκι που έπαιζε συγκρότημα στο οποίο ο drummer είναι πολύ φίλος μας. Πήγαμε με σκοπό να ανοίξουμε ότι υπήρχε μιας και ήδη είχαμε value λόγω του φίλου. Το μαγαζί αρκετά μικρό τελικά, καθαρά σετ κανένα, οι 2 απο τις 3 barwomen ήταν καλές και η μοναδική καλή γκόμενα που είδαμε ήταν παρέα με ένα μπάρμπα, πιθανά ιδιοκτήτης του μαγαζιού, καθότι είχε μαζέψει γύρω του διάφορους περίεργους. Το hired gun στην υποδοχή, ήταν ένα κοριτσάκι πανέμορφο και πεντάγλυκο! Καθαρό 9ρι! (Hedonist R, ξέρεις ότι είμαι αυστηρός στη βαθμολογία, οπότε καταλαβαίνεις τι μωρό ήταν! 😛 )
Με τα πολλά, αποφασίζω να την ανοίξω όταν θα φεύγαμε εγω κι ο wing για να πάμε να ανοίξουμε πουθενά αλλού! Καθώς προχωράω προς την πόρτα, μου ανοίγει να βγω και ξεκινάω το διάλογο:
BH: Να σε ρωτήσω (με playful ύφος), πώς βλέπεις πότε έρχεται κάποιος ώστε να του ανοιξεις, από το τζαμάκι αυτό το μικρό?
HB9: (Γελάει) Ναι κοιτάω από αυτή τη γωνία και όταν δω κάποιον του ανοίγω!
ΒΗ: Φαίνεσαι πολύ κοινωνική πάντως!
HB9: Ευχαριστώ! Ναι είμαι!
ΒΗ: Είσαι λόγω της δουλειάς που κάνεις?
HB9: Όχι, γενικά είμαι λίγο καιρό σε αυτή τη δουλειά, είμαι και από μόνη μου. (Μέχρι αυτή τη στιγμή είχε μείνει αυτή με το μισό σώμα μέσα στο μαγαζί, το μισό απο έξω, εγώ έξω απο το μαγαζί και αυτή να κρατάει την πόρτα ανοιχτή.)
Κάτσε να κλείσω όμως την πόρτα γιατι κρυώνει ο κόσμος μέσα. (Οπότε και την κλείνει και βρισκόμαστε ξαφνικά μόνοι μας εξω από το μαγαζί να μιλάμε!)
Στα 4-5 μέτρα υπήρχε ένας τύπος του μαγαζιού που κάπνιζε και ήταν ακουμπισμένος στα κάγκελα και μας κοιτούσε. Σκέφτηκα τότε να τον βάλω πλάτη. Καθώς μιλούσαμε στον παρακάτω διάλογο, κινιόμουν κυκλικά λίγο λίγο και αυτή ακολουθούσε, οπότε και εν τέλει μέσα σε μισό λεπτό είχαμε κάνει και οι 2 στροφή 180 μοίρες και τον είχα πλάτη αυτόν. (Νομίζω ότι αυτό είναι απο μέρους της compliance)
ΒΗ: Ξέρεις πώς κατάλαβα, εκτός των άλλων, ότι είσαι κοινωνική?
HB9: Πώς?
ΒΗ: Από το σχήμα του χαμόγελού σου, έχει σχήμα V!
HB9: Α για πες, μ’αρέσουν αυτά! (Και χαμογελάει!)
ΒΗ: (Και λέω τη γνωστή ρουτίνα)
HB9: Και πώς είναι το U χαμόγελο δεν ήξερα ότι υπάρχει!
ΒΗ: Αν το κάνεις google θα το δεις!
HB9: Θα το δω, με ενδιαφέρουν πολύ αυτα! (Εν τω μεταξύ της είχα κάνει DHV preselection στη ρουτίνα, λέγοντας ότι μια πρώην μου που ήθελε να γίνει μοντέλο έκανε εγχείριση για να το κάνει απο U σε V.)
Τελικά η πρώην σου έγινε μοντέλο?
ΒΗ: Ξέρω γω! (γελώντας)
Εκείνη τη στιγμή τα πρόσωπά μας ήταν αρκετά κοντά, λιγότερο από μια φυσλιολογική συζήτηση με κάποιον άγνωστο και παρατηρούσα τα μάτια της, κάθε τόσο να γουρλώνουν πάρα πολύ. Αυτό δεν ξέρω αν είναι κάποιο IOI ή αν είχε κάποιο τικ.
ΒΗ: Σ’αρέσει η ψυχολογία?
HB9: Πάρα πολύ!
ΒΗ: Ωραία, τότε θα σου πω και κάτι άλλο που παρατήρησα!
HB9: Πες μου τι άλλο παρατήρησες.
ΒΗ: (Ρίχνω κι ένα FTC) Δε θα σε καθυστερήσω πολύ, περιμένω το φίλο μου να βγει και φεύγουμε!
HB9: Όχι δε με καθυστερείς, πες μου! (Εν τω μεταξύ, έμπαινε κι έβγαινε κόσμος μόνος του, και όυτε που έδινε σημασία να τους ανοίξει την πόρτα :cheer: )
ΒΗ: Λέω την ατάκα του DavidX για τον ελέφαντα στον καναπέ!
Ε κι εκείνη τη στιγμή, όπως μου είπε ο wing μου, ο φωτογράφος του μαγαζιού μας είδε από μέσα που μιλούσαμε και έρχεται επιθετικά και τρέχοντας έξω! Τρόμαξε τόσο πολύ ο wing που βγήκε κι αυτός έξω γιατί νόμιζε ότι ερχόταν ο άλλος για τσαμπουκά! Ο τύπος βγαίνει, και κάθεται ακριβώς δίπλα μας, στους 40 πόντους! Οπότε και δεν μπορούσα να την κλείσω (πιθανά μπροστά του να σήκωνε ASD ή να τσαμπουκαλευόταν ο τύπος). Οπότε χαιρέτησα κι έφυγα. Και ρωτώ! Σε τέτοια περίπτωση τι κάνουμε? Την πιάνω dominant και τη βάζω μέσα στο μαγαζί μακριά από αυτόν? Την κλείνω μπροστά του ρισκάροντας? Τι κάνω?