Το πρόβλημα μου είναι όti για οτιδήποτε και αν γίνει θα το μάθουν οι συμφοιτητές μου και οι συμφοιτήτριες μου. Δεν λέω conditioning του κερατά 😛 αλλά αυτό με προβληματίζει.Η ερώτηση μου είναι τι mindset μπορεί να αναπτύξει ο καθένας μας για να βγαίνει με γυναίκες που του αρέσουν στη σχολή του ή γενικά στον χώρο εργασίας.
Πρόβλημα είναι η ελλειψη πόσιμου νερού, η φτώχεια, η πείνα,η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι πόλεμοι.
Πρόβλημα δεν είναι τι θα γίνει αν το μαθουν οι συμφοιτητές σου…
Anyway,πέρα από την πλάκα, σε καταλαβαίνω…έχω περάσει από τα ίδια.
H σχολή αποτελεί, μια μικρογραφία της κοινωνίας, επομένως είναι προφανές να την ακολουθούν και όλα τα αρνητικά της.
Κουτσομπολιό υπάρχει, κοροιδία υπάρχει, ζήλεια υπάρχει…
Όπότε ίσως να φαίνεται λογικό να κρατήσεις low profile, το καταλαβαίνω.
Στην αρχή και έγω το ίδιο διστακτικός ήμουν, αλλά στη συνέχεια δεν με ενοιάζε τι θα λένε για μένα…
Οπότε άρχισα να κάνω αυτό που δεν αντέχω να μην κάνω.
Να μιλάω σε γυναίκες που μου αρέσουν.
Οι συμφοιτητές και οι συμφοιτήτριες μου:
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες σε πάρτυ σχολών.
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες στο δρόμο.
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες στο μετρό .
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες στη σχολή.
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες σε κλάμπ.
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες σε μπάρ.
-Με είδαν να μιλάω σε κοπέλες στη παραλία.
-Με είδαν να μιλάω ακόμα και σε κοπέλα που έκανε ποδήλατο.
Νομίζεις με κορόιδευαν?
Ναι στην αρχή μπορεί να στράβωσαν λίγο.Να κάνανε καποια σχόλια, να με κοιτάζανε σαν αγελάδες.
Ποιος ξέρει..μπορεί και πίσω από την πλάτη μου να λέγαν διάφορα.
Αλλά δεν με νοιαζε…Είναι συμφοιτητές μου.
Η μοναδική φιλία και γνώμη που με νοιάζει, είναι εκείνη των wings μου, γιατί μόνο εκείνοι μπορούν να με καταλάβουν, για αυτό που πραγματικά είμαι.
Και όταν άρχισα να βγάζω προς τα έξω αυτή την αδιαφοριά προς την γνώμη τους, το αποδέχτηκαν.
Αποδέχτηκαν την φύση μου, να θέλω να γνωρίζω όμορφες γυναίκες.Αποδέχτηκαν την τρέλα μου, να βγαίνω για να βρίσκω καινούριες.
Και αυτό έγινε, γιατί κυρίως το αποδέχτηκα μέσα μου πρώτα εγώ.
Το να μιλάω σε γυναίκες, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.Fuck, όπως είπε και ο iceman σε ένα ποστ του της προάλλες, είναι η ίδια η ζωή μου.
Εκεί που θέλω να καλήξω είναι ότι, το να προσπαθείς να κρυψεις αυτό που πραγματικά είσαι, από άτομα που αναγκαστικά είναι μέρος της καθημερινής σου ζωής, είναι αδύνατο.Θυμήσου '‘The self always coming through’'…δηλαδή, Άργα ή γρήγορα αυτός που είσαι θα φανεί.
Όποτε σταμάτα να καταπιέζεις τον εαυτό σου και σταμάτα να σε νοιάζει η γνώμη των afc.
Ζήσε την ζωή σου έτσι όπως εσυ θες και ακρίβως όπως σου αρμόζει….Με όμορφες γυναίκες πλάι σου.
Και θα δεις ότι μόλις ΕΣΥ αποδεχτείς τον εαυτό σου….το ίδιο θα κάνουν και οι αλλοι.
Η επιτυχία είναι μπροστά σου…Τι σε εμποδίζει από να την αρπάξεις ?