Καταρχήν, υπάρχουν πολλά direct/push pull openers στο γνωστό M3 Model. Είτε όταν έχεις proximity + approach invitation, είτε όταν απλά θέλεις να μπεις direct. Παραδείγματα:
- Αν είναι να με κοιτάς, ας μου πεις και ένα γεια!
- Γεια σου, είσαι η πιο χαριτωμένη κοπέλα (ή οι πιο χαριτωμένες κοπέλες αν πας σε όλη την παρέα) που έχω δει απόψε…. (παύση και συνεχίζεις) τα τελευταία 2 λεπτά, οπότε είπα να έρθω να σε χαιρετήσω (με χαμόγελο ΠΑΝΤΑ!)
- Μη με κοιτάς έτσι, γιατί θα σε ερωτευτώ!!!
- Είσαι ντροπαλή;.. (ή είστε ντροπαλές) γιατί στέκεσαι (στέκεστε) τόση ώρα κοντά μου και ούτε ένα γεια!
- (Αν είναι πάρα πολύ όμορφη και μόνο!!) Ήθελα να μιλήσω στην πιο όμορφη κοπέλα του μαγαζιού……. Αλλά… δεν είχα το θάρρος, και ήρθα σε σένα! (αν είναι πολύ όμορφη, θα το «αντέξει» και θα καταλάβει το χιούμορ σου)
- Γεια σου.. μου φάνηκες ωραία από μακριά και είπα να δω αν είσαι ωραία και από κοντά
Το τελευταίο είναι και το αγαπημένο μου, γιατί αφήνει κατευθείαν ανοιχτό hoop αν και από κοντά μου αρέσει και 1 στις 3 φορές τσιμπάνε και ρωτάνε. ΙΟΙ! Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά, είναι να την προκαλέσεις λεκτικά να κάνει invest + qualify τον εαυτό της. Αν δεχτεί, τότε κάνεις assume attraction - θεωρείς ότι αφού δέχτηκε το romantic frame που έθεσες εξαρχής, γουστάρει και προχωράς comfort + rapport + escallation. Αν δεν το δεχτεί, θεωρείς ότι δεν έχεις αρκετό attraction, οπότε και negάρεις χαριτωμένα - ένα μικρό teasing, IOD, DHV (αν χρειαστεί πέρα του teasing γιατί και αυτό DHV είναι) και στο καπάκι compliance testing, αφού τσεκάρεις για σημάδια ΙΟΙ.
Καθώς ανεβαίνεις επίπεδο, το να ανοίγεις με opinion ή εντελώς indirect σου φαίνεται κουραστικό. Και είναι απολύτως λογικό. Μου άρεσε πολύ η εντελώς indirect μέθοδος. Έχανα χρόνο όμως. Και στην Αγγλία, ο Discovery με ενθάρρυνε πάρα πολύ να μπαίνω πιο direct, να negάρω λιγότερο και να είμαι πιο playful και να μπαίνω κατευθείαν qualify + comfort γιατί απλά έτσι πρέπει να κάνει κάποιος καθώς εξελίσσεται. Το direct είναι το μέλλον κάθε pua αν όχι και το παρόν του. Το θέμα είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσει μέχρι τότε ποια θα είναι;
Η ΜΜ δεν έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το ότι είναι indirect. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιεί πάρα πολύ jealousy plotline + preselection / social proof. Δηλαδή, ανοίγω 2-3 σετ γύρω από το στόχο μου, indirect για να ζεσταθώ, τραβάω 1-2 ΗΒ μικρότερης αξίας να είναι reactive σε εμένα και να με φλερτάρουν και μετά έχοντας τόσο preselection + social proof, μπορώ να πάω και στο ΗΒ9 που είναι ο στόχος μου direct εφόσον έχει παρατηρήσει το ότι είμαι preselected. Δες το όπως πολύ όμορφα λέει και ο Mystery, σαν μια παρτίδα σκάκι. Τα 7άρια σε αυτό το επίπεδο, είναι τα πιόνια. Το 9άρι είναι η βασίλισσα. Θυσιάζεις τα πιόνια, για να κερδίσεις τη βασίλισσα.
Αν έχεις κι άλλες απορίες, είμαι όλος αυτιά! 😉