Σας χαιρετώ απο μία πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη…Έιμαι 25 ,εγωιστής , ανυπόμονος,αστείρευτα κοινωνικός και με τα 2 φύλα,χαμογελαστός ορισμένες φορές τρελός και κτητικός με το γυναικείο φύλο
Θα ήθελα να τονίσω πως πριν κάνω το δικό μου μαγαζί σαν ελεύθερος επαγγελματίας δούλευα 2 χρόνια σαν PR σε All Day Bar
Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια το τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια…Λατρεύω την επικοινωνία με τις γυναίκες,δεν τρώω κολλήματα ,είναι η καθημερινότητα μου και η ζωή μου να μιλάω και να συναναστρέφομαι με κόσμο κάθε μέρα…Κάτι που το έχω έμφυτο απο τότε που γεννήθηκα..Με ρωτάτε με πόσες έχεις πάει..Ειλικρινά δε θυμάμαι στην αρχή κρατούσα λογαριασμό τώρα πια όχι…Έχω κάνει 3 φορές σχέσεις στη ζωή μου και αυτό για 3 μήνες,είμαι λίγο ιδιότροπος με αυτά τα πράγματα για να είμαι ειλικρινής…
Δεν ξέρω σε τι επίπεδο είμαι στο Game,ασχολούμαι όταν έχω χρόνο και φυσικά έχω εναν κολλητό στο forum ο οποίος με ενημερώνει καθημερινά….Για αυτο ήμουν και είμαι τόσο περίεργος να μάθω για αυτό το παιχνίδι…Όταν έμαθα για αυτό άρχισα να κάνω Open όπου έβρισκα,ακόμη και στις πελάτισσες μου με όμορφο τρόπο πάντα γιατί είναι μικρές σε ηλικίες(έφηβες αλλα εκπληκτικές μελλοντικά) είδα πως πιάνουν όλες οι ρουτίνες-ατάκες και για αυτό βρίσκομαι εδώ..Έιναι λίγο δύσκολο να κάνω game και τρελαίνομαι δε σας κρύβω με αυτό γιατί όλοι-όλες με ξέρουν στην πόλη άλλα δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δε το κάνω…Αρρώστησα ! 😛
Δε θέλω να αλλάξω κάτι,απλά είναι εκπληκτικό να αποκτάς μεγαλύτερη περιπέτεια στη ζωή σου…Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος απο όλο αυτό και χαίρομαι ιδιατέρως που όλοι γράφετε τις εμπειρίες σας …Είναι ένα τέλειο παιχνίδι…
Το Site το βρήκα από τον κολλητό που σας προανέφερα ,είναι πολύ δυνατός '‘ παίκτης’' και θα γίνει απίστευτος Pua..
See you soon ;-)