Καλημέρα σε όλους!
Τις προάλλες είχα στείλει ένα μήνυμα στο Nitro σχετικά με κάτι που μου γίνεται τώρα τελευταία.
Για να μη μακρυγορώ, ειδού τα μηνύματα που ανταλλάξαμε:
You sent a new messageMar 24
Καλημέρα, Nitro.
Λοιπόν, στο δια ταύτα:
Όταν έχεις βγει με μία κοπέλα 2 φορές και στη δεύτερη έχετε φασωθεί, κερνάει, έρχεται και σε παίρνει, θέλει να μιλάει μαζί σου, θέλει να είναι μαζί σου αλλά δεν μπορεί (στρατός), έρχεται να σε δει, έρχεται στην πύλη να σε πάρει και παρόλο αυτό λέει ότι δεν τσουλαει, τι στον πουτσο σημαίνει αυτό;
Σημειωτέον, τη γνωρίσα μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό λίγες μέρες πριν παρουσιαστώ. Περιττό να σου πω επίσης πως μου έχει περιγραφεί σκηνές με τους 2 μας να κάνουμε έρωτα, και με έχει δει στον ύπνο της. Λέει πως είναι κοντά 4 χρόνια χωρίς σεξ (είναι 34, εγώ 28), αλλά έχουμε κάνει 2 φορές τηλεφωνικό.
Σήμερα, Κυριακή 23, ήμουν εξοδουχος και βρεθήκαμε και πήγαμε για μπάνιο. Εκεί (αλλά και χθες που ήμουν πάλι έξω), μου έβγαλε μια αλλιώτικη συμπεριφορά (“νιώθω ότι με πιέζεις”), ενώ πριν 1 βδομάδα στο επισκεπτήριο ήταν πολύ γλυκιά όπως την ήξερα.
Νιώθω κάπως παράξενα που είμαι στρατό και δεν έχω επιλογές (να βγαίνω για sarge), και ότι αισθάνομαι ότι έχω δεθεί πολύ μαζί της, συν ότι είναι μια παρέα στον ελεύθερο χρόνο μου, και μου αρέσει πολύ αυτό. Μπορεί να είναι πολύ beta αυτό,αλλά αυτό μου βγαίνει.
Αν χρειάζεσαι άλλες πληροφορίες, ευχαρίστως να σου τις δώσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nitro repliedMar 25
Λοιπόν.. καταρχήν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην έχει κάνει σεξ 4 χρόνια. Αν λέει αλήθεια, κάτι δεν πάει καθόλου καλά σίγουρα στον ψυχικό της κόσμο. Πώς γίνεται να κάνετε τηλεφωνικό και όχι κανονικό ρε συ; Έχετε κάνει 2 φορές τηλεφωνικό και όταν βγήκες εξοδούχος αντι να την πας κάπου να της πετάξεις τα μάτια έξω την πήγες θάλασσα για μπάνιο?
Οι πληροφορίες είναι όντως ελλειπείς. Δεν μου λες τι λέτε στο τηλέφωνο. Ούτε με βάση τι της είιπες σου είπε ότι νιώθει πίεση. Αλλά όλα αυτά δείχνουν νευρωτική γυναίκα με ψυχολογικά..
You repliedMar 26
Καταρχάς, όταν λες “νευρωτική γυναίκα με ψυχολογικά” τι εννοείς;
Το τηλεφωνικό έχει γίνει πριν την έξοδο μου, όπως έχεις ήδη καταλάβει. Στο τηλέφωνο μιλούσαμε για διάφορα, πέραν του ερωτικού περιεχομένου. Γνωριστήκαμε λίγο περισσότερο, εν ολίγοις. Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά το επισκεπτήριο (σσ. Είχε έρθει και ο πατέρας μου και καθίσαμε και οι 3. Παρόλα όσα έλεγε πριν έρθει, είπε πως χάρηκε που τελικά δεν έφυγε) και πριν την έξοδο μου, έβγαλα μια “στρατίλα” έτσι από το πουθενά. Την έβρισα χωρίς να υπάρχει λόγος. Και κάτι κατάλαβα στην αρχή, και ακουγόταν πιο μαζεμένη. Παρόλο αυτό, ήθελε να με δει (ήρθε στην πύλη να με πάρει) και με έφερε πίσω. Δεν ήταν και τόσο απόμακρη εκείνη την ημέρα. Την Κυριακή, όπως σου είπα, ήταν αρκετά. Και μόνο που την πλησίαζα, έλεγε πως αισθανόταν πιεσμένη.
Τι άλλο θα μπορούσα να είχα κάνει;
Πώς με συμβουλεύεις από εδώ και πέρα;
Σσ.: Δευτέρα (24) μιλήσαμε τελευταία φορά και ξεκαθάρισα τη θέση μου. Επειδή μου έχει πει ότι με την απόσταση έχει ένα θέμα (λόγω προηγούμενων εμπειριών), λέει δε θέλει να το ξανά ζήσει και τέτοια. Σκέφτομαι αφενός να μην τη ξανά ενοχλήσω, αλλά αφετέρου θέλω πολύ να την ξαναδώ και να μιλάω μαζί της 🙂
Με το πρόγραμμα και τις ώρες που έχω, και ειδικά με τον τρόπο ζωής που έχω εδώ, δε κάθομαι να τα σκέφτομαι και πολύ.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη 🙂
Nitro repliedMar 29
Όταν λέω νευρωτική γυναίκα, εννοώ γυναίκα που βγάζει δράμα πολύ εύκολα, τείνει να γίνεται υπερβολική και να θέλει να κυριαρχίσει και θέλει “κωλόπαιδο”, Badboy συμπεριφορά για να έρθει στα ίσια της. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, μου δίνεις πολύ λίγα στοιχεία. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην γνώριζε τον πατέρα σου και να κανόνιζες να έχεις λίγο χρόνο με τον πατέρα σου μόνοι σας και μετά μόνος σου μαζί της.
Λες ότι είπε ότι χάρηκε που δεν έφυγε…. παρόλα όσα έλεγε πριν έρθει.. τι έλεγε πριν έρθει δηλαδή; Και όταν λες ξεκαθάρισες τη θέση σου, τι εννοείς; Ειλικρινά μου τα λες μπερδεμένα. Όπως και να έχει, πιστεύω αν το δεις χαλαρά θα πάει καλά και ο λόγος που το χάνεις είναι επειδή λόγω στρατού γίνεσαι υπερβολικός και παραδείχνεις ενδιαφέρον. Κι εγώ όταν ήμουν φαντάρος έχανα ισορροπία και ξεσπούσα στην επικοινωνία με το τηλέφωνο με γκόμενες, και μου έβγαινε λάθος πολλές φορές.
You repliedMar 29
Για να καταλάβεις το σκηνικό ολόκληρο, πρέπει να σου πω από την αρχή τι έπαιξε (όπως σου έχω πει, τη γνωρισα λίγες μέρες πριν παρουσιαστώ). Το BadBoy style έχω καταλάβει πως το γουστάρει όταν είχαμε φασωθεί, και μερικές φορές στο τηλέφωνο όταν της τα έλεγα χύμα (“αν ήμουν τώρα εκεί, θα σε έβαζα κάτω και θα σε ξεσκιζα ”, και μου είπε να το ξαναπώ, και έπειτα μου είπε πως αυτό ακριβώς σκεφτόταν).
Αναφορικά με την επίσκεψη, Ήθελε και ο πατέρας να έρθει νωρίς αλλά και αυτή. Μου έλεγε πως θα ντρέπεται άμα θα είναι και ο πατέρας μου εκεί, και ότι θα πήγαινε σε μια γωνία να πιει καφέ ώσπου να φύγει. Συν ότι έλεγε πως μπορεί και να μην ερχόταν. Εν τέλει, δεν έγιναν τίποτα από αυτά. Απομακρυνθηκε μόνος του 2 φορές όταν μετακινησανε, και μου έλεγε μετά από λίγο κάτι του τύπου" δεν είναι σωστό αυτό. Πάρε τον τηλέφωνο να έρθει να κάτσει μαζί μας". Και φυσικά θα ήταν προτιμότερο να φύγει αυτή πάρα ο γέρος μου.
Όσο για το ξεκαθάρισμα, της είπα απλά πως λόγω στρατού δεν είναι εύκολο να κάνω αυτά που θα ήθελα (όπως να βγαίνω για sarge, αλλά φυσικά δεν της το είπα αυτό) και ούτε να τη βλέπω πιο συχνά. Αν παρόλο αυτό θέλει να το συνεχίσουμε, έχει καλώς. Αλλιώς, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του, δε θα σε ενοχλήσω ξανά και το ίδιο θα ήθελα από σένα.
Σήμερα της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως. Της ζήτησα να με πάρει τηλέφωνο, το κάνει. Μιλήσαμε λίγη ώρα, μου έδειξε ότι με σκεφτόταν και ήθελε να επικοινωνησει μαζί μου. Μπορεί και να έρθει ξανά για επισκεπτήριο.
Όσο για το Στρατό που είπες, ισχύει.
ΥΓ. Στο τσατ προτού ανταλλάξουμε τηλ, της έτρεξα ένα pattern και φαίνεται να έπιασε.
Έπειτα, μου έστειλε ένα e-mail (Thank you, Nitro! 🙂 ), λέγοντάς μου:
Το βασικότερο - γιατί ειλικρινά με έχει μπερδέψει η ιστορία σου λίγο - ειναι να έχεις την ψυχική σου ηρεμία. Εφόσον είσαι φαντάρος, ένας λόγος παραπάνω. Πες της τι θέλεις από αυτή. Ήρεμα και όμορφα. Και μετά πες της: “Μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτά που θέλω; Αν ναι, καλώς. Αν όχι, χάρηκα για τη γνωριμία”.
Απάντηση πριν από 2 μέρες:
Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση από εδώ. Δε μπορούσα να τσεκάρω εύκολα e-mail από το κινητό και το είδα τώρα (έχω άδεια ορκωμοσίας).
Αναφορικά με το τι θέλω από αυτή και τι θα της πω, κάτι παρεμφερές είχα κατά νου να της πω κάποια στιγμή μέσα στο ΣΚ που θα τη δω.
Τώρα που μπορω και γράφω πιο άνετα, να σου δώσω μια σύντομη περιγραφή του τι περίπου παίζει:
Αυτή, λόγω της απόστασης που προκαλεί ο Στρατός, πιστεύει πως άμα συνεχίσουμε, θα είμαστε σαν 15χρονα (και μικρότερα) που θα ανταλλάζουμε μηνύματα, και θα μιλάμε στο τηλέφωνο, και θα ξανακάνουμε (ίσως) τηλεφωνικό σεξ, αλλά μέχρι εκεί. Ενδεχομένως να φταέι το γεγονός ότι γνωριστήκαμε λίγες μέρες πριν παρουσιαστώ, και είχαμε βγει όλο και όλο 2 φορές (όπου τη 2η προέκειψε ένα φάσωθα μέσα στο αμάξι της), και επίσης μου έκανε παρέα μέχρι την πύλη την ημέρα που μπήκα.
Τώρα που έχω άδεια, εννοείται πως θα βγω για sarge (αν και λίγο “σκουριασμένος”, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) και παίζει να κάνω κάποιο lay μέσα σ’ αυτές τις μέρες, και έτσι να ξελαμπικάρει το μυαλό μου. Από εκεί και μέτά, με νοιάζει από λίγο έως και καθόλου αν αυτή μπορεί ν’ ανταποκριθεί σε αυτά που θέλω ή όχι.
Αν κάτι ακόμα σε μπερδεύει, πες μου τι άλλο θα ήθελες να μάθεις έτσι ώστε, αν έχεις την καλονύση, να με βοηθήσεις όσο μπορείς στην περίπτωσή μου, διότι πραγματικά έχω θολώση και δε με παίρνει (λόγω αντοχής) να το πολύ σκέφτομαι.
Ξανά, σ’ ευχαριστώ!
Και πριν από λίγο έστειλα αυτό:
Θέλω να σου πω και κάτι ακόμα: πολύ θα ήθελα να σου εξηγήσω την περίπτωση μέσω Skype αλλά επειδή δεν ξέρω πόσο χρεώνεις και ειλικρινά δεν είμαι στη φάση να ξοδεύω χρήματα, και όχι μόνο λόγω στρατού, δε θα επιμείνω στο ζήτημα αυτό μήπως και φανώ υπερβολικός.
Και για να συμπληρώσω:
Προσχθές (Παρασκευή), την ημέρα της ορκωμοσίας μου, δεν ήθελες να έρθει. ΟΚ, δε με πείραξε και τόσο πολυ αυτό. Βασικά, ήθελα πολύς κόσμος να έρθει, αλλά τελικά ήρθαν μόνο 3 (ο πατέρας μου, ένας οικογενειακός μας φίλος, και ένα φιλακάρι από το Bridge). Την πήρα τηλέφωνο κατά τις 8 το βράδυ και μιλήσαμε:
Ε (εγώ), Α (αυτή)
Ε: τι πρόγραμμα έχεις από τώρα μέχρι την ώρα που θα κοιμηθείς;
Α: δεν έχω να κάνω τίποτα
Ε: Ωραία. Πάμε μια βόλτα
Α: Πάμε
Ε: … αλλά δε θα κάτσω πολύ. Σε 5 λεπτά περίπου έχει λεωφορείο, και 9:30 φεύγει το τελευταίο να γυρίσω πίσω και δε θέλω να πληρώσω ταξί.
Α: Άμα είναι σε πάω εγώ στο χωριό.
Ε: ΟΚ. Α, μπορεί και να μην προλάβω το λεωφορείο για να κατέβω διότι δεν έχει σταθερή ώρα να περάσει (και πράγματι δεν έχει). Θα περιμένω 10 λεπτά στη στάση και αν δεν περάσει, θα σου πω να έρθεις από δω.
Α: Εντάξει.
Σκέφτηκα να το κάνω επίτηδες, αλλά κάτι με ώθησε να πάρω το λεωφορείο και να κατέβω κανονικά. Βρεθήκαμε μετά από λίγο, μου κάνει την κλασσική ερώτηση “πού πάμε;” όπου της απαντάω “κάπου ήρεμα στην παραλιακή”, και πήγαμε μια βόλτα προς την παραλιακή. Σταματήσαμε να πάρουμε 2 καφέδες, όπου τους κέρασε αυτή (ντάξει, δεν έχουμε βγει και πολλές φορές, αλλά συνήθως προσφέρει να τα βάλει αυτή), και πήγαμε σε ένα “ζευγαροχώρο” που έχει κάτι δέντρο και καθόλου φως, απλώσαμε μια πετσέτα στα βότσαλα και καθήσαμε εκεί. Η ώρα ήταν 9 και κάτι.
Από στη στιγμή που φτάσαμε, στα αγγίγματά μου ανταποκρινόταν full. Στα φιλιά, όχι και τόσο. Τη ρούφτωνα κανονικά, δεν αντιδρούσε άσχημα, αλλά ούτε και θετικά.
Ξόδεψα 2 ώρες από τη ζωή μου και τι;
Βρέθηκα με μια κοπέλα που μου κέρασε καφέ, καθίσαμε στην παραλία, αγκαλιαστήκαμε, φιλιθήκαμε (τις περισσότερες φορές όχι με γλώσσα), της έδειξα ότι ήθελα να κάνουμε σεξ εκεί (που, παρεμπιπτόντως, θα έμοιαζε με ένα roleplaying που την είχα βάλει 1-2 μέρες πριν βγούμε για 1η φορά), αλλά ίσως έπρεπε να υιοθετήσω το BadBoy στυλ και να της έλεγα “θέλω να σε ξεσκίσω εδώ και τώρα” και να έβλεπα αντίδραση… δεν το έκανα 🙁 Να που κάνω τη μαλακία κάποιες φορές και δε μου βγαίνει να είμαι και τόσο τολμηρός.
Χθες (Σάββατο), μου είχε πει ότι θα είχε κάποια ραντεβού (είναι επαγγελματίας μασέρ με δικό της κέντρο μάλαξης). Μιλήσαμε λίγο στο τηλέφωνο το μεσημέρι μήπως και βρισκόμασταν το βράδυ κάποια στιγμή. Μου στέλνει ένα μήνυμα κατά τις 8: “Το τελευταίο μου ραντεβού μόλις ήρθε και μπαίνουμε. Είμαι ήδη κομμάτια και δε θα κάνω κάτι μετά, οπότε αν θες να φύγεις μη με περιμένεις”. Εκεί της απαντάω: “Τότε θα περάσω για λίγο να σε δω κατά τις 9:30 🙂 μιλάμε!”. Τηλεφωνηθήκαμε κατά τις 10 παρά και το κανονίσαμε, και πέρασα κατά τις 10:20.
Ήταν πράγματι κομμάτια. Έκατσα περίπου μισή ώρα εκεί. Άμα τη πλησίαζα να τη φιλήσω, ανταποκρινόταν… αλλά μέχρι εκεί.
(σσ. Τι θυμήθηκα ο πούστης! Μπορεί να παίζει ρόλο:
μια μέρα πριν παρουσιαστώ, με έφερε πίσω στο χωριό και ενώ ήμασταν στο αμάξι της και φασωθήκαμε και της έβαλα δάκτυλο, συν τα “μωρό μου, γιατί με καυλώνεις τόσο;!” με καυλιάρικη φωνή, και τα “ζαλίζομαι… βλέπω πεταλούδες” με γλυκιά φωνή που έλεγε, και πιστεύω και λόγω του ότι έχει να πάει με άνδρα εδώ και πολύ καιρό, μου εξομολογήθηκε ότι φοβόταν να κάνει σεξ μαζί μου μήπως και καψουρευτεί και κολλήσει μαζί μου. Τους διαλόγους δε θυμάμαι. Πάντως, θυμάμαι που μου έλεγε “δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω”, ενώ την καύλωνα περισσότερο… και φυσικά και το γούσταρε. Και επίσης, ότι σε κάποια φάση της είπα:
Ε: και φοβάσαι να καψουρευτείς και να κολλήσεις μαζί μου και μετά να δεις ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελες;
Α: ΝΑΑΑΙΙ!!!
(μπορεί να ήταν και μαλακία… ξέρω γω).
Έδειξα να πειράχτηκα επίτηδες… και ότι ήθελα να φύγω… και μου έλεγε με γλυκιά φωνή: “έεελα! σε παρκαλώ, μη θυμώνεις!”, ενώ κρατούσε το χέρι μου για να μη φύγω. Την καύλωσα ξανά και ήθελα να την πάω στο πίσω κάθισμα, αλλά εκείνη να μη θέλει με τίποτα. Εν τω μεταξύ, δεν ήθελε να φύγει. Είχε ακριβώς το ίδιο βλέμμα του “μη φύγεις γιατί θα μου λείψεις” όπως την πρώτη μέρα που βγήκαμε, όταν με έφερε πίσω στο χωρίο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι στον πούτσο δεν κάνω καλά, γαμώ!
Τι άποψη έχεις για το σκινητό αυτό; ).
Παρόλο αυτό, νιώθω ότι μ’ έχει κουράσει αυτή η διαδικασία, πλέον. Και τώρα που είμαι έξω, τα βλέπω πιο ξεκάθαρα.
Μπορεί και να τη δω σήμερα, και μπορεί να είναι και η τελευταία φορά!
Άμα βρεθούμε και δε πηδηχτούμε, ή στη χειρότερο να τη καυλώνω και να την κάνω να μου τον πιάσει, προτιμώ να μη βγαίνω μαζί της σαν φίλος.
Που, τι φίλος, ε; Μετά αγκαλίτσας, φιλιών και ρουφτόματος… που μόνο φιλία δεν λέγεται.
Μπορεί να έχει καιρό να βγει με άνδρα και να φοβάται να κάνει κάτι παραπάνω μήπως κολλήσει κτλ, αλλά στον πούτσο μου. Δε θα ασχολούμαι με μια γυναίκα που θα μου το παίζει μυξοπαρθένα, ενώ βράζει το μουνί της και θέλει επιγόντος έναν πούτσο να ξελαμπικάρει.
Το ξέρω ότι βγήκε αρκετά μεγάλο το ποστ. Απλά ήθελα τη γνώμη όσων μπορούν να βοηθήσουν διότι με το πρόγραμμα που έχω (ακόμα και τώρα που είμαι αδειούχος μέχρι την Τετάρτη το πρωί), δε μπορώ να το πολύ σκέφτομαι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων 🙂
ΥΓ: Η έλλειψη εξόδου λόγω Στρατού μ’ έχει ψηλογ@μήσει, να σας πω το αληθές.