Όταν παίζεις ΜΜ, σπάνια ανοίγεις μoνό σετ.Συνήθως οι όμορφες γυναίκες, και ιδιαίτερα άμα βρίσκεσαι και σε περιβάλλον νύχτας, βρίσκονται με τις φίλες τους, τους φίλους τους και κανάν afc orbiter.
Επομένως το να ανοίξεις μόνο αυτή από το σέτ, ενέχει κινδύνους (δεν είναι αδύνατο βέβαια), καθώς πολύ εύκολα μπορεί να φας amoging, ή και η ίδια να μην αισθάνεται άνετα, επείδη έχει παραμελήσει τις φίλες της.
Για να μην αντιμέτωπίζεις τέτοιες καταστάσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα βασικό κομμάτι της Mystery Method, το λεγόμενο Group Theory.Aυτό, μπορεί να σημαίνει από το απλά να συστηθείς στις φίλες της, ή να μιλήσεις στα obstacle, μέχρι να κάνεις merge σετ.
Παρόλαυτα, αν θες να κλείσεις και να ξέρεις ότι θα βγεί μαζί σου, πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο οι δυό σας, λίγο χρόνο να ανταλλάξετε απόψεις, όνειρα, να συνδεθείτε συναισθηματικά.
Για το λόγο αυτό, όταν δεις ότι η κοπέλα σου δίνει ΙΟΙ, πρέπει να κάνεις ISOLATION.
Τρόποι για να το κάνεις :
1)(απευθυνόμενος στις φίλες της) Κορίτσια, σας την δανείζομαι για λίγο, όποτε θέλετε ελάτε να μας βρείτε… (πάρτην από το χέρι και προχώρα )
2)Θελώ να κάνω ένα τσίγάρο/θέλω να πάρω τσίχλες από το περίπτερο/θέλω να πάρω λίγο αέρα…έλα μαζί μου ( πάρτην από το χέρι και προχώρα)
3)Έλα μαζί μου εκεί, θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα (πάρτην από το χέρι και προχώρα)
Γενικά υπάρχουν άπειροι τρόποι, για το πώς να κάνεις isolation, αλλά όλοι συγκλίνουν στο οτι πρέπει να κάνεις leading εσύ.
Δηλάδη, δεν ρώτας αν θέλει να έρθει μαζί σου, απλά της το δηλώνεις.
Δεν την ρωτάς αν θέλει να πάτε καπού, απλά προχωράς και ακολουθεί.
Από εκεί και πέρα, όταν θα είσαι σε isolation, δες το σαν μια μικρογραφία του day2.
Δημιούργησε comfort και rapport, κάνε την qualify να δεις αν ταιριάζει στη ζωή σου, κάνε kino escalation(που μην ξεχνάς πρέπει να κάνεις από την πρώτη στιγμή), και αν ψήνεται πρότινε για bounce σε αλλό μαγαζί, ή και για το σπίτι σου.
Προσωπικά, θεωρώ αυτό το κομάτι του game ΒΑΣΙΚΟ, γιατί δημιουργεί περισσότερες είκονες των δυο σας στη γυναίκα, αλλά και δημιουργεί και ένα αλλό είδος δεσιματος, που θα κάνει την πιθανότητα να flakaρει σχεδόν μηδαμινη.
Δοκίμασε το, και αναβάθμισε το παιχνίδι σου .!!!!