Πολύ καλημέρα σας κι απο μένα, ονομάζομαι Γιάννης, είμαι 20 χρονών και μένω στην όμορφη πόλη των Αθηνών. Ασχολούμαι με το game θεωρητικά κάνα χρόνο αλλά δεν έχω κάνει cold ποτέ μου, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ουσιαστικά. Ξεκίνησα με το Foundations του Tyler κι αργότερα στο Blueprint, εφαρμόζοντας στην αρχή outer και στη συνέχεια σταδιακα χτίζοντας το inner μου στον κοινωνικό μου κύκλο, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τους τελευταίους πολλούς μήνες βρίσκομαι σε μονογαμικό LTR, μονογαμικό για διάφορους προσωπικούς λόγους οι οποίοι λέω στον εαυτό μου οτι δεν εχουν να κάνουν με scarcity (και το πιστεύω), και LTR επειδή έχω κι εγώ όπως όλα τα αγόρια λιγο oneitis και θέλω την συγκεκριμένη γυναίκα δίπλα μου. Στο forum μπήκα αφού γνώρισα τους Berenices και Radar, καταπληκτικούς players με τους οποίους είχαμε ώρες επι ωρών συζητήσεις περί game. Επίσης μπήκα γιατί θέλω πολύ περισσότερα από τον εαυτό μου σε διάφορους τομείς της ζωής μου, είτε αυτό λέγεται decision making, είτε λέγεται γυναίκες, είτε λέγεται health/motivation/spirituality you name it και το πρώτο βήμα που θέλω να πάρω είναι να γίνω καλός στο cold approach. Βιβλία που έχω διαβάσει περιλαμβάνουν το The Game, The Way of the Superior Man, The Selfish Gene, Influence, Emotional Intelligence και τώρα έχω ανοίξει το Sperm Wars. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους και να δουλέψουμε μαζί για να προοδεύσουμε πρώτα ως κοινότητα κι ύστερα ως άνθρωποι και aspiring pickup artists.
Peace and solidarity.