Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι 26 ετών και μένω Αθήνα στο κέντρο και για την ώρα άνεργος (όχι άεργος 😛) . Όχι για πολύ ελπίζω. Τώρα σα χαρακτήρας, επειδή είχα θέμα με κοινωνικό άγχος από μικρός είμαι σχετικά εσωστρεφής και με όχι ιδιαίτερα καλά social skills, έχω όμως αρκετή υπομονή και δε θυμώνω έυκολα B).
Τώρα οι σχέσεις μου με το “ασθενές” φύλο δεν είναι και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες μια και από μικρός όπως είπα ημουν μαζεμένο παιδί, πλέον όμως δεν έχω πρόβλημα να πλησιάσω και να μιλήσω σε κάποια άγνωστη αλλά σίγουρα μου λείπει αρκετή εμπειρία. Από σχέσεις όχι πολλά πράγματα, είχα κάνει 1 πριν 2μισι χρόνια γύρω στους 4 -5 μήνες περίπου και από game είμαι ακόμα στο manual, αν και έχω βγεί έξω με σκοπό να αρχισω να ρωτάω οδούς κλπ το οποίο το κανα με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι περίμενα ομολογώ.
Τώρα στόχοι και τι περιμένω απ’όλο αυτό. Χμμμμ η αυτοβελτίωση κατα βάση, το να γίνω πιο άνετος και social με το “ασθενές” φύλο είναι προφανώς ένας από τους λόγους, άλλωστε τι αρσενικά είμαστε αν δε θέλουμε κάτι τέτοιο 😛 , αλλά η αυτοβελτίωση σε όλους τους τομείς και όσο είναι δυνατων είναι ο βασικός μου στόχος. Προφανώς δε τα περιμένω όλα από εδώ, έχω ασχοληθεί αρκετά με ψυχολογία και με φιλοσοφία, ειδικά Νίτσε ( άπειρο respect ). That’s all folks (εικόνα του buggs bunny να μασουλάει το καρότο του) 😛
Α το forum το βρήκα μέσω του blog ενός άλλου pua ο οποίος το πρότεινε.