Ένα μεγάλο ‘χαίρετε’ σε όλους! Ξεκινάω.
Είμαι 27 χρονών και μένω στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Προς το παρόν. Ήρθα εδώ για μεταπτυχιακό και γυρίζω στην Ελλάδα αρχές Ιουλίου. Βγήκα από μακροχρόνια σχέση 6 χρόνων όταν ήμουν 25, μετά αμέσως στρατός και μετά εδώ. Όταν ήμουν πιο μικρός (19 χρονών, πριν ακριβώς τη μεγάλη σχέση) ήμουν πολύ ενεργός με τις γυναίκες, αλλά σταμάτησα όταν μπήκα σε σοβαρή σχέση και δεν το μετανιώνω. Ήταν μέχρι στιγμής από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου.
Αυτό, όμως, είχε σαν αποτέλεσμα να ξεχάσω τα ΠΑΝΤΑ περί γυναικών. Μέχρι τα 19 μου είχα φτιάξει ένα τεράστιο κύκλο (τότε βέβαια δεν ήξερα περί game κτλ, ήταν όλα ενστικτωδώς) και σχεδόν όποια γυναίκα (σχεδόν!) ήθελα, την είχα. Τότε είχα ένα φίλο wingman που κι αυτός ενδιαφερόταν και το κάναμε μαζί.
Είχαμε δύο αντίθετα στυλ και αυτό βοηθούσε πολύ. Εγώ ήμουν αυτός που τις έκανε να γελούν περισσότερο, έχω καλό χιούμορ, ήταν πάντα δυνατό μου σημείο, είμαι απρόβλεπτος (με την καλή έννοια συνήθως) το οποίο επίσης με βοηθούσε τότε γιατί είχα καταλάβει ότι τις έκανα να νιώθουν σα σε περιπέτεια, είμαι ρομαντικός, αλλά συγχρόνως είμαι και συναισθηματικούλης και το έχω πληρώσει αυτό αρκετές φορές. Ήμουν πολύ καλός στο kino χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό τότε και θέλω να ξαναγίνω. Επίσης δεν έχω ΑΑ. Καθόλου. Σκέφτομαι πολύ, είμαι πολύ αναλυτικός, αλλά μερικές φορές είμαι overthinker και δεν είναι καλό.
Εκείνος ήταν πιο σοβαρός, λιγομίλητος και ταιριάζαμε.
Ήταν απίστευτοι καιροί. Τώρα μετά από τόσα χρόνια δε μιλάμε με αυτόν κτλ κτλ κι εγώ δεν έχω καλό game πλέον. Ένα μεγάλο πρόβλημα σε αυτό ήταν ότι 6 μήνες πριν μπω στρατό, έσπασα το γόνατό μου στο kickboxing (έκανα χρόνια) με αποτέλεσμα και τους 6 μήνες να κάτσω στο κρεβάτι και να παχύνω (είμαι 2 μέτρα ακριβώς αλλά έφτασα 160 κιλά). Πολύ αργότερα άρχισα να χάνω κιλά και είμαι ακριβώς στη μέση τώρα. Έχω χάσει 30 και μένουν άλλα 30. Μέχρι λογικά τέλος Αυγούστου του 2014 θα είμαι ξανά όπως ήμουν. Αυτό φυσικά έχει βαρέσει σχετικά στην αυτοπεποίθηση μου αλλά έχει κι ένα καλό. Με έκανε να προσπαθήσω ΑΚΟΜΑ περισσότερο να γίνω καλύτερος στο να μιλάω σε γυναίκες.
Γενικότερα όμως θέλω να μην είμαι πλέον εκείνος ο ενστικτώδης νεαρός, που -αν και τα κατάφερνε- δεν είχε ένα σύστημα. Επίσης, ΟΛΟΙ οι γνωστοί μου είναι AFC με ΑΑ που ξεπερνά τον πύργο του Άιφελ (τους μιλάνε γυναίκες και κοιτάνε τα παπούτσια τους και τα λοιπά), με αποτέλεσμα να είμαι απολύτως μόνος μου. Δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα με γυναίκες -ακόμα και τώρα, που δε με θεωρώ ωραίο άντρα όπως ήμουν αλλά κοντεύω- γιατί δεν έχω υπάρξει ανενεργός γενικά, απλά βλέπω ότι έχω χάσει πολύ σε ποσοστά και απόλυτους αριθμούς γυναικών τις οποίες είχα και την ικανότητα μου να “παίζω” από τον παλιό μου εαυτό και θέλω να τον ξανακερδίσω πίσω.
Πολυλόγησα τελικά, καλώς σας βρήκα κι ελπίζω να τα πούμε και στην Ελλάδα από κοντά κάποια στιγμή! Καλή δύναμη!
Υ.Γ. θα lurkάρω για λίγο καιρό μέχρι να γυρίσω και να χάσω τα υπόλοιπα κιλά και μετά θα βουτήξω με το κεφάλι στο game.
Υ.Γ.2 Ότι μαλακία και να κάνω, βαράτε δεν έχω πρόβλημα, αντέχω και μαθαίνω γρήγορα.