λοιπόν φίλε μου, αρχικά πολύ καλές οι συμβουλές του φίλου μου του anwnymous 🙂 ..να προσθέσω κάτι..αρχικά, όπως ανέφερες παίζεις πολύ με ψυχολογικά test και τέτοια..κανένα πρόβλημα..όμως να θυμάσαι πως με αυτά hookareis και γενικότερα κερδίζεις χρόνο..δεν προκαλούν ερωτισμό δεν σηκώνουν attraction..για αυτό όσο μπορείς να χρησιμοποιείς λιγότερα, όχι όλα μαζί γιατί είναι και λίγο try hard..μέσω ενός ψυχολογικού τεστ μπορείς να αναπτύξεις ένα σωρό θέματα όπως π.χ για συναισθήματα..μπορείς κάλλιστα να περάσεις σε qualification και μετά να συζητήσεις 😉 τώρα όσον αφορά το close..μπορεί το target να νιώθει άνετα μπροστά στις φίλες της, μπορεί και όχι..αλλά εσύ όσο μπορείς να μειώσεις το social pressure..αυτό μπορείς να το κάνεις είτε απασχολώντας τα obstacle m wing, είτε κάνοντας be friend τα obstacles..είτε με isolation..αλλά πραγματικά μπορείς με dominance και leadarisma να κάνεις το close (κυρίως phone) χωρίς όλα τα παραπάνω…τη βάζεις να κοιτάει εσένα με λίγο πλάτη στις φίλες της..ισχυρό dominance eye contact kai #close αλλά μη ξεχνάς το time bridge… μετά καλό θα είναι να μη φύγεις κατευθείαν, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος..πάντως τα 10λεπτά μου ακούγονται πολύς χρόνος..αν θες να μείνεις και μετά 1-2 λεπτά αρκούν..τα υπόλοιπα στο day :evil: