Γεια σας ονομαζωμαι Αρης μενω πειραια ειμαι 50 χρονων εχω μια σχετικη εμπειρια απο το κεφαλαιο γυναικες αλλα το θεμα ειναι ανεξαντληυο και καθε γνωση-γνωμη καλοδεχουμενη 🙂 .
Η τελευταια μου γνωριμια η οποια και ετυχε να ξεκινησει δικτυακα (fb) ηταν και το κινητρο για να ξαναζωντανεψει η σπιθα και να ξαναενεργοποιηθω πιο εντονα με το θεμα γυναικα.
Γνωριστηκα με μια γυναικα 37 χρονων δικτυακα αλλα ασχετος επι του θεματος εδωσα πολλα δικαιωματα και λειτουργησα σαν αρσενικο β ισως απο ελειψη γνωσης ισως και απο ελειψη επαφης (real).
Σαν εμφανιση μπορω να πω οτι ειμαι γενικα καλοστεκουμενος κρυβω καμμια δεκαρια χρονια με σχετικα γυμνασμενο κορμι και ανεση στον διαλογο και τις γρηγορες απαντησεις.Μειονεκτημα μου ειναι οτι βγαζω προς τα εξω το καλο παιδι με αποτελεσμα να μην εχω τα ποθητα αποτελεσματα.Στο σαιτ επεσα τελειως τυχαια κανωντας googlarismata και ψαχνωντας απαντησεις γυρω απο το θεμα δικτυακες γνωριμιες και με το που αρχισα να διαβαζω δεν το χορταινα παιρνωντας απαντησεις και βρισκωντας ενα σωρο ενδιαφερωντα θεματα.Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που εχουν κανει τρομερη δουλεια βοηθωντας εμας τους κοινους θνητους να αμπεδωσουμε σε αυτο το σημαντικο κεφαλαιο της ζωης μας που λεγεται γυναικα και μεσα απο αυτο να γινουμε καλυτεροι και σαν ανθρωποι μεσα στις σχεσεις μας με τις γυναικες μας αλλα και με τα παιδια μας ειτε αγορια ειτε κοριτσια φτιαχνωντας σωστους χαρακτηρες.
Σε αυτη τη φσση εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα και στη συνεχεια θα πεσει πραγματικη εξασκηση για εμπειρια δουλευωντας ταυτοχρονα και την εικονα μου προς τα εξω οριζωντας εγω τον ρολο μου χωρις παρερμηνειες η παρεμβολες απο το γυναικειο φυλλο.