για σας παιδια ειμαι o Γιωργος απο κυπρο μενω στην Λευκωσια και ειμαι 20 χρονων. δυσκολο να το παραδεχτω αλλα ειμαι αρκετα εγωιστης και ξεροκεφαλος.
με το αντιθετο φυλο καλα τα παω αλλα θελω να κατακτω τα 9αρια και τα 10αρια με ευκολια. τα ποσοστα επιτυχιας μου σε γυναικες που δεν ειναι 9αρια και 10αρια ειναι πολυ ψηλο. οταν μπω στην δυσκολη ζωνη τρωω τα μουτρα μου και τα κανω θαλασσα. βασικα τις περισσοτερες φορες δεν κανω καν την κινηση γιατι φοβαμαι οτι το 9 και το 10 μου εχει ετοιμη την πιτα.
οι σχεσεις μου ηταν πολλες αλλα μικρες ολες η πιο μεγαλη 4 μηνες σε 3 απο αυτες εφτασα ως το τελος με σχετικη ευκολια αλλα οπως σας ειπα και πιο πανω το 9αρι και το 10αρι δεν ειναι μεσα σε αυτες.
στο game εχω μεινει πιστευω στην θεωρια με λιγη πραξη αλλα οχι πολλα πολλα. χτυπησα με επιτυχια 8αρι την τελευταια φορα και πιστευω ηταν η πρωτη και μοναδικη φορα που εκανα κατα γραμμα ολοσωστη την ΜΜ. ειχα ακομα 2 χτυπηματα αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν gaming γιατι απλα ηταν πολυ ευκολοι στοχοι και με υπερβολικη ευκολια απλα πεσανε.
θελω να φτασω μεχρι το τερμα στο gaming κυριολεκτικα να μην υπαρχει κοπελλα που να μην μπορω να κατακτησω. απο οτι βλεπω ειναι κυριολεχτικα μια εξισωση ολο αυτο που εχει ως αποτελεσμα την γυναικα που θες. θελω πραγματικα να κατακτησω τα 9ρια και τα 10ρια που μια ζωη τα βλεπω και κολωννω να χτυπησω χωρις λογο. και ο νομος το 3 δευτερολεπτων δεν με βοηθα τα βλεπω και απλα σβηνει η μηχανη και αρνειται να ξεκινησει οσπου να πιστει οτι δεν θα το κουνησω.
το site το βρηκα εντελως τυχαια στο διαδικτυο εχω διαβασει το game του Στραους και διαβαζα για φορουμ συνεχεια και ειπα να το ψαξω λιγακι.