Καλησπέρα σε όλους!!
Είμαι 23 χρονών, μένω στο μαρούσι στην αθήνα και θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου παρορμητικό, ενθουσιώδη, και αποφασιστικό. Έμαθα σχετικά με το pick up πέρυσι όταν έπεσε στα χέρια μου το γνωστό σε όλους the game.Από τότε έκανα κάποιες αναζητήσεις σχετικές στο διαδίκτυο και βρήκα το site αυτό όταν βαρέθηκα να μπαινοβγαίνω σε άλλα αντίστοιχα μεν αλλά ξένα δε site οπότε googlαρα greekpua..
Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι σχέσεις μου με το αντίθετο φίλο δεν είναι αυτές που θα ήθελα (έχω μονοψήφιο νούμερο lays) κυρίως γιατί δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε με το θέμα γυναίκα μιάς και έβγαινα σπάνια σε χώρους που θα γνώριζα γυναίκες, ωστόσο απο τα 16 μου χρόνια ως και σήμερα υπήρξαν 10άδες ευκαιρίες για lays οι οποίες πήγαν στον βρόντο λόγω τεράστιας απειρίας..Μια απειρία που όσο μεγάλωνα συνεχίστηκε, είπα λοιπόν να κάνω κάτι για αυτό..
Ο στόχος που έχω και θέλω να ασχοληθώ με το pick up είναι κυρίως να αποκτήσω άνεση με το να μιλάω στις γυναίκες και φυσικά να παίρνω αυτό που θέλω από αυτές.
Τέλος αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας το the game είναι πως υπάρχει κάτι βαθύτερο από το να καταφέρεις να γαμήσεις 100 κ παραπάνω μουνιά και αυτό έχει να κάνει με την αυτό-βελτίωση γενικότερα σαν άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα και αυτό προσωπικά είναι κάτι που με εξιτάρει σε τεράστιο βαθμό μιας και από νωρίς συνειδητοποίησα ότι ο βασικός στόχος του ανθρώπου σαν ύπαρξη είναι να βελτιώνεται και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτό.