Χαιρετώ την κοινότητα.
Είμαι νέος απόφοιτος 24 ετών.
Το παρατσούκλι βγαίνει από το Μέγας Αλέξανδρος. Με χαρακτηρίζει και σαν άνθρωπο διότι πάτα βάζω μεγάλους στόχους.
Όχι δυστυχώς με τις γυναίκες. Το είχα αφήσει το ζήτημα, ήμουν ένας καθαρός AFC. Όχι πια, Έλεγα έχει ο θεός για μένα.
Ενώ είχα γκόμενες 3-4 σύνολο αλλά 0 lays (Virgings FTW) με αποτέλεσμα να χαλάω 20εύρα στα μπουρδελάκια μια στα τόσο για να ικανοποιηθώ.
Να πω την αλήθεια δεν το πολύ-κυνηγούσα έκανα focus στην δουλεία μου άλλα πριν λίγο καιρό ξύπνησε το Alpha Male μου. Ανακάλυψα ότι έχω θέμα με το Aproach Anxiety ενώ αν σπάσει κάποιος άλλος τον πάγο είμαι πολύ πιο cool.( 1st point that needs improval) . Μετά είδα ότι τα warms μέσα από τον κύκλο μου είναι απειροελάχιστα 1-2 πιθανός. Και από σπόντα έμαθα για τους PUA πριν 3εις μέρες. Και πλέον ξέρω ότι εδώ θα βρω την λύση στο πρόβλημα μου. Είναι η πρώτη κοινότητα PUA που γράφτηκα γιατί λέω καλά όσα λένε οι mPUA αλλά καλό είναι έχουμε και το Ελληνικό Background να παίρνουμε ιδέες για Openers,Negs,DHV Stories etc etc και ίσως ποιο μετά να γνωρίσω κάποιους από εσάς και να είμαι wing σας ή να είστε δικό μου wing
Για αρχή έχω ξεκινήσει πρώτα να βελτιωθώ ως προς το AA. Διαβάζω το She’s just Six Steps Away του Eric Disco που έχει κορυφαία review για το AA και διαβάζω το Game να με βάλει στην ψυχολογία των PUA.
Ελπίζω να γίνω ένα σημαντικό μέλος της κοινότητας και να πετύχω να εξελίσσουμε μαζί τα Venusian Arts
Respects to all,
Megas
Edit: Είμαι ανοιχτός σε όποιον θέλει να μου στείλει PM να γνωριστούμε από κοντά να ανταλλάξουμε αποψείς και γιατί όχι να πάμε μαζί για Sargarisma.
Δεν είπα ποία είναι όλα τα week points μου atm
AA
PhaseShift για Kiss
Αποφυγή του FZ ( έχω κάψει πάνω από 50 κοπέλες έτσι σε Day2)
LMR (Ό λόγος που δεν έκανα fclose με τα virgins)
Πιθανώς να έχω θέμα ίσως στα Negs,στο #close στο freeze out. I will see on the field.