tonto wroteΓια μενα το ξυρισμα-κουρεμα σε μασχαλη (ειδικά το καλοκαίρι), σβέρκο (καθαρός σβέρκος δείχνει περιποίηση ) , και γεννητικά όργανα ( εκτός αν γουστάρεις hairy style ) επιβάλλεται!!
Όπως και η αποτρίχωση σε όμους πλάτη αν υπάρχει τριχοφυια..
Ο σκοπός αυτού του forum, όπως και άλλων άλλης θεματολογίας, είναι η έκφραση και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε διάφορα θέματα.
Παραθέτεις την άποψή σου πάνω σε ένα θέμα. Κάποιοι θα διαφωνήσουν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όπως και να έχει όμως, θα πρέπει να περιμένεις ότι όταν λες μια άποψη, θα υπάρξει και ο αντίλογος που θα υποστηρίζει κάτι τελείως διαφορετικό.
Μετά κάνεις και την ερώτηση που θέλεις
tonto wrote
Με στήθος και πόδια τι γίνεται όμως ρε παιδιά? γιατι οι απόψεις διίστανται!!
Αν διαβάσεις την απάντηση που σου έδωσα, είναι σαφές το τι κάνω ο ίδιος όσον αφορά το στήθος. Επίσης αν διαβάσεις θα δεις ότι σου δίνω και απάντηση για τι κάνω στα πόδια
Tudor wrote
Έχω τρίχες παντού. Αυτό που κάνω είναι να της κονταίνω στην πλάτη και το στήθος όλο το χρόνο
tonto wroteΦίλε Tudor εγώ προσωπικά πόδια δεν ξυρίζω κι η ερώτηση δεν τέθηκε για να πάρω κάποια προσωπική συμβουλή και ούτε για να μάθω την άποψη των γυναικών η οποία είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας.
Τέθηκε για να ειπωθούν απόψεις αντρών περί του θέματος.
Ο σκοπός δεν είναι να δώσω προσωπικές συμβουλές. Είναι να εκφράσω την προσωπική μου άποψη σε ένα καθαρά υποκειμενικό θέμα. Αν τώρα εσύ διαφωνείς με αυτά που λέω, μπορείς με την σειρά σου να το εκφράσεις.
Αυτό που δεν μπορώ να ξέρω είναι ποιες απόψεις των γυναικών είναι ‘’λίγο πολύ γνωστές σε όλους’’. Οπότε, και επειδή αποφεύγω στη ζωή μου τις γενικεύσεις, οφείλω να θεωρήσω ότι υπάρχουν μέλη του forum τα οποία δεν γνωρίζουν αυτές τις απόψεις και ότι θα τους ωφελούσε να τις μάθουν. Και αυτό το θεωρώ εξίσου χρήσιμο με τις απόψεις των αντρών επί του θέματος.