Εχω παρατηρησει μετα απο πολλα interactions ειτε cold ειτε warm οτι η αλληλεπιδραση μου με μια γυναικα φθανει μεχρι ενος σημειου. Οπως λεει και ενας φιλος μου “του Yolawyer πολλες του κουνιουνται αλλα δεν του καθονται” Γενικα περνω μια μεγαλη περιοδο καμουφλαρισμενης ξηρασιας, και την χαρακτηριζω καμουφλαρισμενη διοτη δεν γινεται αντιληπτη παρα μονο απο τους κοντινους μου ανθρωπους. Για εναν αγνωστο κανω παρεα με γκομενες, μιλαω με αγνωστες γελαμε περναμε καλα… αλλα ως εκει.
Με εχει ταλαιπωρησει αρκετα το ζητημα και προσπαθησα να βρω την απαντηση θελω βεβαια και την δικη σας γνωμη, Καταλαβαινω οτι για να απαντηστε στο ερωτημα ¨τι σκατα παει λαθος" πρεπει να εχετε μια πληρη εικονα του game μου , η οποια θα ερθει με τον καιρο ειτε με οσους νγωριστουμε απο κοντα ειτε μεσα απο fr μου. Μεχρι τοτε θα προσπαθησω να δωσω μια συντομη και οσο το δυνατον πιο συντομη εικονα.
Κατ αρχας προσωπικα θεωρω πως τα αιτια της ολης καταστασεως ειναι 3:
- Δεν χωνομαι να την φιλησω (ανεξαρτητως αν πρεπει η οχι, ακομη και να μην πρεπει ας χωθω και ας φαω ακυρο, και τι εγινε?)
- Δειχνω μικροτερος απο οτι ειμαι, αφου ειμαι 19 και μοιαζω με 16-17 και κατα αλλους με 15 (να πανε να γ@μηθουν 😛 )
- Αυτο παιζεται… Ειμαι το “καλο παιδι” γεγονος ευρεως αναγνωρισμενο. Οκ οτι ειμαι φιλοτιμος χαμογελαστος και προσχαρος δεν σημαινει οτι ειμαι και καρπαζοεισπρακτορας ή χαλβας.
Κατα τα αλλα πιστευω πως εχω ενα καλο game, direct και natural. Δεν ακολουθω κανενα κανονα εχω διαβασει ΜΜ αλλα δεν εφαρμοζω σχεδον τιποτα απο την παρεμβατικη αυτη μεθοδο.
Καλο game :
- Εχω αυτοπεποιθηση , λεω αυτο που εχω να πω. Κανω σεξουαλικα σχολια και κινο
- Cocky & Funny
- High value= Preselected , Leader of the men Αυτα μου τα επεσημανε και μια γκομενα τα Χριστουγεννα, συμφοιτητρια που τα ειχε δει μονη της (ειπαμε δεν κανω ,συνειδητα τουλαχιστον DHV και τετοια).
- Καθολου ΑΑ
- Μπορω να συνεχισω μια συζητηση και να την παω οπου θελω.
Επομενως, για πειτε μου και εσεις τι σκατα παει λαθος…