1. Παιζει ρολο το γεγονος οτι καποιος μοιαζει μικροτερος? Ξερω οτι παιζει πολυ μικρο ρολο η εξωτερικη εμφανιση αλλα η ηλικια ειναι κατι το διαφορετικο, διοτι μια 20αρα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ελκυθει απο εναν 20αρη που μοιαζει με 16-17.
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως δεν παιζει κανενα ρολο.Προ game εποχης οι περισσοτερες γυναικες που ημουν μαζι ηταν μεγαλυτερες,καποιες αρκετα χρονια μαλιστα.
Παντως να δειχνεις προσοχη στο πως συμπεριφερονται οι γυναικες,θα ειναι καθρεφτης της δικης σου σμπεριφορας.Αν το θεμα της ηλικιας ή εμφανισης(οτι δειχνεις μικρος) προκυπτει ως shit test δηλαδη να στο κανει η γυναικα για να δει πως αντιδρας,οχι μονο δεν ειναι κακο,αλλα πολλες φορες καλο(υπαρχει attraction)!!
Αν ομως αισθανεσαι οτι στο λενε με υφος “δεν θα εκανα κατι μαζι σου γιατι δεν βγαζεις κατι αντρικο” προσεχε γιατι σε συνδυασμο με αυτο που εγραφες στο intro (περι δυσκολιας για να το πας στο ερωτικο) σημαινει οτι εχεις προβληματα να δειξεις dominace,alphaness και συχνα σε οδηγει σε friendzone!!!
2. Παρατηρω στο game μου ενα συγκεκριμενο ζητημα- δεν ξερω αν ειναι προβλημα-. Δεν μπορω να εφαρμοσω τιποτα απο οσα εχω διαβασει. Ειναι οπως οταν μαλωνω με καποιον στο δρομο και λεω “Οκ τωρα θα εφορμοσεις οσα εμαθες στο ΜΜΑ”, ουτε καν … αναρχη επιθεση… Κατι παρομοιο παθαινω και με το sarge, ποτε δεν σκεπτομαι κατι για να ανοιξω ή οταν ειμαι σε σετ ποτε δεν σκεπτομαι τι θα πω μετα ή σε ποια φαση του game μου ειμαι, απλα μιλαω και περιμενω ευκαιρια για close. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο γι αυτο θελω την αποψη σας.
Οπως καταλαβαινω εισαι νεος στο game(δεν εχεις πολλα cold στο ενεργητικο σου).Στην αρχη ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.Ενω ειχα διαβασει διαφορα structure,τα οποια πολλες φορες απομνημονευα,οταν εμπενα στο set ξεχνουσα τα παντα και ελεγα τα δικα μου.Το καλο με το game ειναι οτι η λυση για ολα σχεδον τα προβληματα που αντιμετωπιζει τοσο ενας νεος οσο και ενας παλιος ειναι μια——–>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ COLD
Επισης προσεχε το mindset “περιμενω ευκαιρια για close”..Δεν περιμενεις ευκαιρια..Εχεις στοχο το close και κανεις βηματα συνεχως προς τον στοχο σου..Το ξερω οτι ειναι ψιλα γραμματα και μπορει να το εγραψες απο βιασυνη,αλλα οφειλω να στο πω…..
Καλη συνεχεια φιλε