ο κανόνας λέει ότι γκόμενα που είναι με το κινητό στο χέρι συνέχεια, έχει αγόρι κατά πάσα πιθανότητα. Δεν είναι αποτρεπτικό να έχει αγόρι για να την πλησιάσω, αλλά θα διακόπτει συνέχεια το vibe αυτό το πράγμα. Θα χαλάει την ατμόσφαιρα ακόμα και αν ο στόχος σου είναι η φίλη της. Είναι κάτι που προσέχω συνέχεια πάντως και αποφεύγω τέτοια σετ γιατί ξέρω ότι θα με κουράσουν περισσότερο από όσο θα ήθελα να κουραστώ. Θέλω να κρατήσω την ενέργειά μου για να ανοίξω και άλλα σετ, όχι να μου απορροφήσει όλη μου την ενέργεια μία βλαμμένη που παίζει με το κινητό όλη την ώρα, έχει αγόρι και μάλλον δε θα προχωρήσει η φάση.
Αποφεύγεις γενικά τέτοια σετ, ειδικά τώρα που είσαι στο ξεκίνημα. Μετά έχοντας εμπειρία, δοκίμασε την τύχη σου και σε αυτά. Και αν θέλεις μία επιπλέον πληροφορία, ιδανικά σετ για να ανοίγεις είναι τα σετ που έχουν ανοιχτό body language προς τα έξω, που παίζει το βλέμμα τους τριγύρω, κοπέλα που παίζει με το καλαμάκι στο ποτό της και χαϊδεύει τα μαλλιά της, που χορεύουν έντονα ή προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή, που έχουν στολιστεί και περιποιηθεί.