γεια σας παιδες!
ειμαι 24 ετων, βρισκομαι στην αθηνα εδω και 2 χρονια.
σε πρωτη γραμμη μ αρεσει ο χαβαλες και η καλοπεραση, μετα ολα τα αλλα. Παρ ολα αυτα εαν αρχισω και παρω μπρος σε ενα θεμα/διαδικασια δεν με σταματαει τοσο ευκολα τιποτα, ουτε με ενδιαφερει η υπαρξη των πρωτων δυο μετα.
οι σχεσεις μου με τις γκομενες ειναι συνηθως καλες, οσες με γνωριζουν με γουσταρουν και εγω το ιδιο.
ειχα καποιες ελευθερες σχεσεις στο παρελθον και μεχρι τα 22 μου εκανα και παρα πολλες γνωριμιες, τωρα εχω σαπισει λιγο, φταινε και τα γεραματα πιστευω 😉
λογω του οτι δεν εκανα πολλα τα τελευταια 2 χρονια εχω χασει τα conversation skills μου και σχεδον σε ολα τα interactions μου σκυλοβαριεμαι απο μεσα μου, προσπαθω να μην το δειχνω βεβαια.
ετσι το εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα οτι υπαρχει το pu, διαβασα καποια βιβλια και γουσταρα, ειχανε πολυ φαση, και θελω να φτασω και εγω σε αυτο το επιπεδο επικοινωνιας.
το “game” που εκανα πριν σαπισω απ ο,τι θυμαμαι ητανε πολι playfull, cocky funny, negs. ελειπε ομως σε πολλα interactions to seduction απ ο,τι καταλαβα.
απλα τωρα δεν μου βγαινουνε τα παραπανω και γι αυτο και βαριεμαι στα interactions mou.
στοχοι μου ειναι:
να μπορω να διασκεδαζω παλι στα interactions,
να γνωρισω ατομα που ασχολουνται
να μπορω να γαμαω οποια με γκαβλωνει, σε οποιαδηποτε φαση. ναι ξερω ακουγεται μη ρεαλιστικο, αλλα γνωριζω οτι το εχω.
και τελευταιο και καλυτερο, πειτε με τρελο, μπορει να με εχουνε βλαψει και λιγο οι τσοντες, αλλα θελω να ειμαι ικανος να δημιουργω οργια. στην κυριολεξια. πιστευω πως και αυτο το εχω.
την σελιδα μου την προτεινε ενας φιλος.
have a great day guys ! 😉