Γειά σας παίδες,
Είμαι ο Strider , ήδη έχω ρίξει μια ματιά σε διάφορα θέματα και χαίρομαι που βλέπω τόση ενεργητικότητα από πολλά μέλη του ελληνικού community.
Είμαι φοιτητής από Αθήνα, 21 χρονών, και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το game από τα 18 μου, είχα διαβάσει ορισμένα βιβλία, The Paragon Project (Perfection Inside-Perfection Outside), The Inner Circle-Crash Course, The player’s black book, Roosh V-Bang (τα αναφέρω μήπως ενδιαφέρεται κανείς) και έχω περισσότερα στη λίστα μου. Όταν πρωτοξεκίνησα σημείωσα επιτυχία με 1 f-close και 2 k-closes σε 3 μήνες (είχα νεύρα από πανελλήνιες) αλλά μετά προέκυψε μια LTR 2 χρόνων και σταμάτησα να ασχολούμαι δυστυχώς. Έχω πολύ καλές βάσεις στη θεωρία και πολύ καλό natural game, ανάλογα με την όρεξη όμως, και μου λείπει αρκετή εμπειρία και δεν είχα ποτέ επαφή με το community. Βρήκα το forum από google καθώς αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ πιο πολύ με το pickup και επειδή θέλω πλέον να ελέγχω τα interaction μου με το άλλο φύλο, χωρίς να εξαρτάται από τα κέφια μου μόνο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με άλλους pua, οι δικές μου παρέες δεν ιδέα από pickup, και είμαι διατεθειμένος να αφιερώσω αρκετό χρόνο για βελτίωση. Καλώς σας βρήκα!