Σε ενα προσφατο cold μου στο RIver γνωρισα ενα Hb 8-8.5 2 χρονια μικροτερη . Της επιασα κουβεντα να μαθω για μια φιλη της και καταληξαμε να μιλαμε 2 ωρες , εγω καθιστος και αυτη ορθια (επιτηδες δεν της ειπα να κατσει για να δω ποσο θα αντεξει B) )
Ε με τα πολλα εκανα #close , μενει Γιαννενα ,δινει πανελλαδικες και ετσι προς το παρον βολευομαι με μνμτα και κανα skype μεχρι τις 22 οταν και θα ερθει Θεσσ. Γουσταρει απειρα, λεμε τρελα πραγματα, οπως για το ποσο καλο σεξ θα κανουμε, και οτι τρελενεται για πιπες. Στις αρχες μου ελεγε οτι δεν ερωτευεται ευκολα και της απαντουσα οτι ειναι θεμα χρονου. Τελος παντων σημερα παιχτηκε το εξης:
Μιλουσαμε για τη δουλεια μου ως σερβιτορος και μ ελεγε οτι θα ερθει στο μαγαζι να κανουμε σεξ στην τουαλετα και της ειπα πως θα με καλυψει ο προισταμενος
ΗΒ: Καλο κομματι ο προισταμενος
Ε:ΓΙατι ψηνεσαι για παρτουζα? Ειναι 33\
ΗΒ: Δεν με νοιαζει ειμαι ερωτευμενη
Ε: Εσυ που δεν ερωτευεσαι με ΤΙΠΟΤΑ συμφωνα με τα λεγομενα σου ερωτευτηκες εναν 33?
ΗΒ: Μα δεν ερωτευθηκα τον 33 ( Εγω ημουν σε φαση :ohmy: μιλαμε 2 γαμημενες εβδομαδες)
Ε:Αυτο σημαινει οτι επιβεβαιωνομαι και οτι τελικα θα κατσεις φρονιμη ( θα εβγαινε σημερα και μου το επαιζε στυλακι θα ειμαι ατακτη)
ΗΒ:Αυτο σημαινει οτι θα πιω και θα χορεψω για να ξεχασω
Ε: Ελα μια Θεσσ και μετα ξεχναμε αν μπορεις
ΗΒ: Σε ξεχναω ηδη με αυτα που λες, λαθος αντιδραση στις δηλωσεις μου
Ε: Την αντιδραση μου στις δηλωσεις σου θα την εκφρασω απο κοντα
ΗΒ:Μπορει να μην σε ξαναδω (εννοει μετα τθις 22) και μολις δηλωσα πως ειμαι ερωτευμενη!
Ε: Ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχει ανταποκριση στα λεγομενα σου (οτι πιο διπλωματικο και διφορουμενο μπορεσα να σκεφτω), δεν βλεπω λογο για να μην βρεθουμε
ΗΒ: Εγω βλεπω πολλους λογους οπως το οτι ζω Γιαννενα δινω πανελλαδικες. Επισης καλο ειναι μεσα στις τοσες γνωσεις σου να μαθεις να λες τι νοιωθεις καθως το “ξερεις” ειναι πολυ χαζο για τα δεδομενα σου.
ΚΑι την παιρνω τηλ
Ε: Ελα..
ΗΒ: Απιστετυτα ψυχρη
Ε: (Μπαινω στο ψγητο κατευθειαν΄) Λοιπον , δεν καταλαβαινω γιατι νευριασες μου ειπες οτι εισαι ερωτευμενη και σου λεω οτι νοιωθω καποια πραγματα, οτι θελω να βρεθουμε οταν ερθεις, αλλα δεν ειμαι ερωτευμενος ακομα (ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ)
ΗΒ: Οκ
ΚΑι συνεχιζεται η κουβεντα με μονολεκτικες απαντησεις και αυτη να αρνειται οτι νευριασε και να σχολιασει κατι απο αυτα που λεω, με αποκορυφωμα να της λεω καληνυχτα θα τα πουμε :
ΗΒ: ΟΚ
Ε: Οκ αντε γεια
Δηλαδη τι περιμενε να της πω? Θα μπορουσα ευκολα να της πω οτι ειμαι και εγω ερωτευμενος αλλα ΕΛΕΟΣ!!! Πρωτον δεν θελω να την παραμυθιαζω γιατι διανυει μια δυσκολη περιοδο. Δευτερον, ουτε αυτη ειναι ερωτευμενη απλα καψουρα. Τριτον, δεν την εχω ουτε φασωσει , ποσο μαλλον γαμησει, πως γινεται να ειναι ερωτευμενη και να περιμενει και απο εμενα το ιδιο??
ΔΕν θα στειλω τις επομενες μερες περιμενοτας να παρει αυτη, ΑΝ δεν παρει θα παρω.
Ακουω γνωμες για την ολη κατασταση και για το πως το χειριστηκα.