Καλησπερα, χαιρετω τα μελη του forum, ισως ενα απ τα πιο ενδιαφερον forum που χω συναντησει!
Λοιπον, αυτες τις μερες εχω ριξει αρκετο διαβασμα εδω μεσα, απο MM μεχρι σχεδον ολα τα sections του forum και θα θελα να ρωτησω καποια πραγματακια
Πρωτα απ ολα ας αρχισω απ το γεγονος οτι ειμαι 28 και τα πραγματα με το αλλο φυλο δεν πανε και τοσο κατ ευχην.
Συμφωνα με τις εδω ορολογιες ειμαι αρκετα nice guy , needy , ισως επειδη τις τοποθετω σ ενα βαθρο ως ενα αρκετα μεγαλο βαθμο θα ελεγα.
Παλιοτερα εχω κανει καποια colds, φανταζομαι οπως ολος ο κοσμος καποια στιγμη στη ζωη του, αλλα οποτε το χω επιχειρησει , εχω τοσο μεγαλο ΑΑ που το μυαλο μου κολλαει, σαν να εχω ενα μεγαλο κενο,
και δεν μπορω να σκεφτω τπτ. Ειναι τοσο πολυ μεγαλο ολο αυτο που ιδρωνουν τα χερια μου, η καρδια μου παιζει να ανεβαζει απιστευτους παλμους, εξαψη, και το μονο που σκεφτομαι, ειναι να τελειωσει αυτο το μαρτυριο και να φυγω.Εδω διαβαζα χτες καποια colds σε καποια journal , και μ επιασε το ιδιο μονο στη σκεψη!
Φυσικα αυτο γινεται σχετικα γρηγορα αφου το θελω κιολας και τοσο πολυ, και μετα αρχιζουν τα υπολοιπα.
Τα βαζω με μενα, οτι κατι δε παει καλα.
Επισης δε ξερω αν θα μπορουσα να κανω ανοιγμα σε σετ με πανω απο 1 HB. Ο λογος? Εχω ενα lazy eye, το οποιο δυστυχως δε παιρνει παρεμβαση. Το χω αποδεχτει, αλλα μονο και μονο η προοπτικη του μεσα στο ΑΑ μου ν ακουσω και κανενα “σε μενα μιλας”? Ειναι τρομερα ασυμφορο… (Θα θελα καποια tips αν εχει καποιος καμια ιδεα πανω σ αυτο)
Γενικα ειμαι ωραιο παιδι θα ελεγα, γυμναζομαι οσο μπορω (και δε βαριεμαι 😛) και οταν ειμαι στις καλες μου, γενικα βγαζω καλο vibe στο αλλο φυλο, μιας και μου βγαινει καλο teasing.
Να ξεκαθαρισω εδω οτι δε ξερω αν αυτο που θελω ειναι να γινω καποια φαση pua, εννοω με το να μου γινει εμμονη, δε μ αρεσουν οι εμμονες, αλλα σιγουρα θελω να βελτιωσω οσο το δυνατον περισσοτερο αυτη μου την σχεση με το αλλο φυλο.
Θα θελα λοιπον γνωμες, αποψεις, και γενικα καθοδηγησεις!
Αυτα! Ευχαριστω πολυ ! 🙂