Γεια σας παιδια καταρχην μπραβο για το site σας και για τις προσφατες αλλαγες (σας ειχα ξαναεπισκεφτει πιο παλια χωρις να ειμαι ενεργο μελος). Μ’ αρεσει πολυ η προσπαθεια που γινεται για να αναπτυχθει μια ελληνικη pick up κοινοτητα.
Ειμαι 21 χρονων, φοιτητης και κατοικος νοτιων προαστιων Αθηνας. Θεωρω τον εαυτο μου “εσωστρεφη εξ’ αναγκασμο” με την εννοια οτι περασα μια παιδικη-εφηβικη ηλικια ως αρκετα εσωστρεφης λογω social conditioning κλπ αλλα προσφατα ανακαλυπτω οτι ως εξωστρεφης περνω πολυ καλυτερα, μου δινεται η ευκαιρια να μοιραζομαι σκεψεις και εμπειριες και να γνωριζω ανθρωπους που αλλιως δε θα γνωριζα!
Γενικα η σχεση μου με το αντιθετο φυλο ειναι καλη (για οσες ελαχιστες φορες εχω προσπαθησει οντως). Ειχα 4 σχεσεις, την τελευταια εκ των οποιων τερματισα πριν ενα χρονο οταν ανακαλυψα το pick-up, το RSD, τον γιγαντα elliot hulse και ολες τις νεες εννοιες που συνοδευουν, οπως το self-improvement, self-developement και συνειδητοποιησα οτι δε γινεται να εχεις μια “μετρια” σχεση που να σου τραβαει ενεργεια και χρονο και παραλληλα να γινεσαι καλυτερος σε καθε πλευρα της ζωης.
Αν το game χωριζοταν σε θεωρια και εργαστηρια, εν ολιγοις θεωρια εχω περασει και με βαθμο και εργαστηρια ουτε που πατησα! Πιστευω οτι εχω πολυ βαθεια γνωση του game απο πολλες διαφορετικες οπτικες γωνιες, εχοντας δει αμετρητα βιντεο και διαβαζοντας παρα πολλα πραματα (σε βαθμο που το κουρασα). Αλλα στον τομεα του cold approach εχω σχεδον μηδαμινες εμπεριες και πρακτικα εχω προσπαθησει να “παιξω” μονο εντος του κοινωνικου μου κυκλου και με warm approaches.
Πιστευω πως το game ειναι μια εξαιρετικη αφορμη για καποιον να κοιταξει απ την αρχη πως θελει να φτιαξει τη ζωη του και δεν περιοριζεται σε καμια περιπτωση στο να πηδας γκομενες. Το εντυπωσιακο για μενα ειναι οτι τελικα οντως ειμαστε οι καθημερινες επιλογες μας και η ποιοτητα αυτων προβαλλεται οταν κανεις interaction με οποιοδηποτε ανθρωπο σε οποιαδηποτε περιπτωση. Προσωπικος μου στοχος ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αρχισω συστηματικα να κανω cold approach (και απο εκει οπου βγαλει) και να ξεπερασω ενα θεματακι που εχω με το physical escalation.
Αρχικα σας ειχα μαθει googlαροντας και προσφατα σας επανεφερε στην επιφανεια ο πολυ παλιος μου φιλος Radar!