Καλησπέρα παλικάρια είμαι 20 χρονών ,μένω Αθήνα και φέτος πρόκειται να σπουδάσω εξωτερικό . Είμαι ήρεμος σαν χαρακτήρας με χιούμορ ,κάποιες φορές λιγάκι νευρικός .Είμαι ευγενικός , κοινωνικός αλλά λίγο κοτούλα όσο αναφορά το άλλο φύλο
Οι σχέσεις μου δεν είναι όπως θα τις περίμενα. Ευτυχώς μου την έφεξε και εμένα η τύχη και ολοκλήρωσα με 2 κοπελιές .Το παιχνίδι γίνεται περιστασιακά, και ανάλογα με την ψυχολογία μπορεί να μιλήσω ,αλλά συνήθως βρίσκω χίλιες και μια δικαιολογίες για να μην το κάνω.Πιστεύω το μεγαλύτερο μου μειονέκτημα είναι το άγχος της απόρριψης και την αντίδραση της εκάστοτε κοπελιάς .
Με το παιχνίδι μου είμαι ακόμα γατί ,έχω κάνει κάποια ανοίγματα γύρο στα 5 χωρίς να γνωρίζω για την σελίδα . Τα κλεισίματα δυστυχώς είναι μόνο 2 όπως προανέφερα . η Κοινότητα και γενικά ολόκληρη η σελίδα είναι πολύ σωστή και ενδιαφέρον . Από τις λίγες “έρευνες” που έκανα στα topics θέλω πολύ δουλειά ακόμα αλλά πιστεύω ότι όταν μπω στην σωστή νοοτροπία θα έρθουν Χριστούγεννα για έμενα .στόχος μου είναι να βρω το σωστό mindset και να πάρω αυτά που αξίζω
την σελίδα μου την πρότεινε ένας κάλος φίλος. Χάρηκα που βρίσκομαι εδώ καλή συνέχεια σε όλους σας αλάνια