γεια σου φίλε drake, ανέφερες πως στο τάδε μαγαζί είναι μια κοπέλα που σου αρέσει ,θες να τη κάνεις δικιά σου και σκοπεύεις να της χωθείς με direct..και προβληματίζεσαι για το τι θα πεις μετά το opener..δηλαδή στη φάση του transition…η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε stadar πράγματα που λέμε μετά το opener..το direct γενικότερα δεν έχει κανόνες και περιορισμούς στο verbal κομμάτι..εκεί παίζεις με το non-verbal κυρίως..φρόντισε το bl σου να είναι σωστό, το voice tonality και eye contact…και το σημαντικότερο..kino…πολύ kino..από τη στιγμή που μπαίνεις δυναμικά πρέπει να συνεχίσεις την επίθεση μέχρι τέλους..πες αυτά που γουστάρεις και διασκέδασε το… :woohoo:
τώρα μερικά ας πούμε tips..
μου άρεσες και θα ένοιωθα άσχημα αν δεν ερχόμουν να σου μιλήσω"
το opener στο direct είναι πολύ κρίσιμο..κάνεις φανερές τις προθέσεις σου.. γι αυτό….κοίτα να το κάνεις καλά :evil: με το που μπεις στο μαγαζί με τη παρέα σου (η μόνος σου) χαλάρωσε λίγο, μη το σκέφτεσαι όσο μπορείς…όταν νιώσεις έτοιμος να μπεις..αλλά να μπεις 😛 μη κάνεις πίσω και πεις αργότερα..θα σε φάει το α/α..επιπλέον, μην της μπεις από πίσω, τη καρφώνεις με το βλέμμα σου, δεν τ σπας, και προχωράς ευθεία προς εκείνη..να σε βλέπει την ώρα που πας να της τη πέσεις..μη τρομάξει 😛 όσο για το opener..φτιάξτο λίγο σε στυλ "γεια σου…θέλω να σου πω κάτι….παύση “γεια σου πες μου” μόλις σε είδα δεν μπορούσα να κρατηθώ… και να μην έρθω να σε γνωρίσω..μου αρέσεις" απάντάει και συστήνεσαι…και αρχίσεις το kino σου εκεί..με το που κάνετε τη χειραψία, κράτησέ της το χέρι..μην το αφήσεις αν δεν το αφήσει πρώτη…αν δεν το πάρει πίσω σημαίνει πως είναι compliance kai σήκωσες attraction δυνατό..είσαι και congruent…και το opener σου κρίνεται πετυχημένο :cheer: αν συμβεί αυτό,και το verbal σου θα είναι πιο επιθετικό..μπορείς να πας κατευθείαν και σε qualification…και αυτό θα είναι το transition σου. π.χ σε φάση "ποια πιστεύεις ότι είναι τα πιο ελκυστικά σου χαρακτηριστικά..που τα βλέπουν οι άγνωστοι άντρες και δεν μπορούν να κρατηθούν… 😉 "μπλα μπλα μπλα..γενικότερα, η κουβέντα τείνει προς το sexual, βρίσκεις πατήματα και κλιμακώνεις ακάθεκτος..δεν κολώνεις πουθενά…παράλληλα, eye contact kino kai bl σταθερά..το calibrarisma θέλει πολύ εμπειρία και εξάσκηση..βέβαια, όλο αυτό το full attack πρεπει να το πιστεύεις και συ ο ίδιος..να το γουστάρεις…να το χαίρεσαι..και να βγαίνει και σε sub..μην είσαι νευρικός γιατί θα το μυριστέι…
τώρα αν τραβήξει το χεράκι της, δεν πτωείσαι..απλώς θέλει λίγο παραπάνω game 😉 εννοείται πως δεν της το σφίγγεις για να μη το πάρει 😛 το νόημα μετά είναι να βρίσκεις πατήματα για να κλιμακώσεις..τι εννοώ..ρώτα τη πόσο χρονών είναι..θα σου πει..μετά τη ρωτάς αν σπουδάζει και γενικότερα με τι ασχολείται..ξέρω ακούγονται βαρετά….όμως βήμα βήμα…της πετάς μετά την ερώτηση για ποιο λόγο επέλεξε να ασχοληθεί με αυτό….και αρχίζεις να μπαίνεις σε φάση όπου θα οδηγήσεις τη συζήτηση γύρω από τα συναισθήματα…θα της κάνεις ερωτήσεις που σχετίζονται η μία με την άλλη..δεν θα είναι άκυρες μετάξύ τους..θα είναι όλα συνειρμικά και όλα θα τείνουν προς το sexual…και θα μιλάς μαζί της για πόσα same night έκανε στη Πάρο χωρίς να το καταλάβει 😛 στη διάρκει του interaction όσο σε παίρνει πείραζε την,λίγο teasing λίγο push pull και φυσικά qualification…
έτσι ένας σύντομος ας πούμε οδηγός γαι το direct..έχε στο μυαλό σου πως το non-verbal είναι όλα τα λεφτά και το opener επηρεάζει σε μεγάλο ποσοστό το interaction…κάθε τι που λες να ακολουθεί μια ροή, μια συλλογιστική πορεία…ώστε να φανεί smoothy και έτσι θα είναι και compliance..φυσικά εξετάζεις και τα logistics..επίσης, είπαμε πως το sub σου θα πρέπει να είναι congruent..έτσι αν αυτό είναι το βασικό target κάνε και κάνα άλλο cold να ξεμουδιάσεις ή και να το γαμήσεις :cheer: ώστε να μπεις δυναμικά σε αυτήν και με state…
καλή τύχη, καλή αρχή 😉 😉 έχεις να ζήσεις πολλές περιπέτεις με τα cold :evil: