kuilui wrote Γεια σας είμαι ο kuilui 19 χρόνων από Πάτρα.
Kαλώς ήρθες, καλή παραμονή και καλή εξέλιξη ;-)
kuilui wroteΕίμαι αθλητικός με ύψος 1.88. Είμαι κοινωνικός, έχω καλό χιούμορ
έχεις 4 δυνατά εργαλεία, να το θυμάσαι αυτό (αν και σε ορισμένες περιπτώσεις θα χάσεις καλές ευκαιρίες με κοντούλες συγκριτικά με εσένα 😛 )
kuilui wroteαλλά μερικές φορές όταν πάω να προσεγγίσω μια κοπέλα μου βγαίνει πολύ άγχος. Με λίγα λόγια το ΑΑ εκτινάσσεται στα ύψη…
Όταν έβλεπα κάποια κοπέλα που μου άρεσε ποτέ δεν είχα το θάρρος να πάω να της μιλήσω…
μην σε απασχολεί…το ΑΑ δεν θα εξαφανιστεί ποτέ …. θα αλλάξει όμως με τον καιρό η έντασή του και με την συμβουλευτική μας καθοδήγηση θα αποκτήσεις τις γνώσεις να τον διαχειρίζεσαι με εξαιρετική ευκολία
kuilui wroteΠρόσφατα έκανα δυο cold στο πρώτο απλά έκανα opener, μου απάντησε και έφυγα και στο δεύτερο κατευθείαν Crash And Burn 🙁 …
φαντάζομαι το έχεις αντιληφθεί ότι δύο cold δεν είναι κάτι το σημαντικό μιας και θα ακολουθήσουν αν όχι χιλλιάδες, εκατοντάδες ανάλογα με το πόσο θα ασχοληθείς. είναι χρήσιμο όμως να γνωρίζεις ότι από την λεπτομερή ανάλυση αμέτρητων περιπτώσεων που έχουμε βάλει στο μικροσκόπιο των ψυχικών δυναμικών η μεγαλύτερη ένταση του ΑΑ είναι πρίν σταθείς μπροστά στην γυναίκα. Το '‘έκανα opener και έφυγα’‘ μπορεί να λειτουρήσει ως ένα πολύ δυνατό εργαλείο υπέρ σου. Αν είχες θέσει στον εαυτό σου στόχο απλά να σταθείς μπροστά στη γυναίκα να πεις το opener και να φύγεις τότε αυτό στο υποσυνείδητό σου θα είχε αποθηκευτεί ως ’‘επιτυχία’'. Με τις συνεχείς επαναλήψεις τέτοιων μικρών αποστολών οι οποίες θα αποθηκεύονται ως επιτυχία , σύντομα θα φτάσεις στο σημείο να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και να εκπέμπεται θετκό non-verbal ασυνείδητα. 😉 Σημασία δεν έχει τόσο το μέγεθος της αλλαγής αλλά η συνεχής επανάληψη μικρών αλλαγών. Τέλος είναι σημαντικό στο τέλος κάθε μικρής επιτυχίας να δίνεις reward στον εαυτό σου μέσω ενός απλού positive affirmation που θα ταιρειάζει σε εσένα και στο επίπεδό σου. Αυτό θα βοηθήσει τις διαδικασίες των εσωτερικών validation.
διάβασε και αυτό https://greekpua.com/forum/12-arxaries-erotiseis-sticky-points/35878-svengali-s-magic-pill-just-smile-and-say-hi#37910
kuilui wrote Αν και στον κοινωνικό μου κύκλο συναναστρέφομαι με κοπέλες η σχέση μας είναι καθαρά φιλική. Δεν είχα μέχρι τώρα κάποια ερωτική σχέση με κοπέλα.
Επίσης να μάθω να χειρίζομαι τις καταστάσεις έτσι ώστε να μην οδηγούμε στο friend zone.
τα αίτια του friend zone είναι τρία : φιλική συμπεριφορά σε συνδυασμό με έλλειψη attraction ή έλλειψη έγκαιρου sexual tension
kuilui wrote Έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το pu εδώ και έναν μήνα, θεωρητικά( με video στο yoυtube, με την σειρά του mystery και μέσα από το φόρουμ ), και τώρα διαβάζω Body Language και NLP.
είσαι τυχερός γιατί ασχολείσαι λίγο καιρό και δεν έχεις μελετήσει πολύ αχρείαστο υλικό
τα video στο youtube να τα σταματήσεις προς το παρόν. κατα πρώτον είναι στο εξωτερικό όπου το social conditioning είναι ευκολότερο σε σχέση με το Ελληνικό, κατά δεύτερον σε μια συναναστροφή οι συζητησεις περιέχουν κοινωνικές και προσωπικές δυναμικές τις οποίες δεν έχεις ακόμα το υπόβαθρο να αντιληφθείς …… δεν έχει απολύτως κανένα νόημα και κανένα κερδος να βλέπεις π.χ. τον Tyler να κάνει cold αν δεν αντιλαμβάνεσαι τις δυναμικές του κάθε τι που λέγεται και των αντίστοιχων αντιδράσεων, αν δεν αντιλαμβάνεσαι τα frame που εισάγονται , πώς γίνεται η διαχείρισή τους, αν δεν αντιλαμβάνεσαι τα πιθανα meta-frames του κάθε frame και της καθε αντίδρασης στα frames, reframes, meta-frames και αν δεν αντιλαμβάνεσαι τα meta-levels και τα meta-communications
για τους ιδιους λόγους απέφυγε να δείς την σειρά του Mystery στο VH1 ….. είναι προτιμότερο να μελετήσεις το εκπαιδευτικό του προιον στο οποίο κάνει επίδειξη εξηγώντας κάθε κίνηση και τις δυναμικές της …. καλύτερα όμως να το κάνεις αργότερα ….. προέχουν οι γνωσιακές βάσεις
Για το BL συμφωνώ αλλά τον NLP να τον αφήσεις . Δεν είναι βασικό εργαλείο ούτε βασική γνώση. Κατά πρώτον είναι επόμενο level κατά δεύτερον μέσω των κατάλληλων συμβουλευτικών κατευθύνσεων θα φτάσεις πολύ σύντομα στα επίπεδα να κάνεις solid close τόσο γρήγορα που στο χρόνο που χρειάζεται να τρέξεις 2-3 μοτίβα NLP θα μπορείς να έχεις τρέξει ολόκληρα structure phases
kuilui wroteΣκοπός μου είναι να προσεγγίζω άφοβα όποια κοπέλα θέλω και να τις ψυχολογώ.
Μην βάζεις σκοπό να μαθεις να ψυχολογεις τις γυναίκες …. θα κάψεις εγκέφαλο γρήγορα
kuilui wrote Έχω σαν στόχο την εκπλήρωση του προτεινόμενου προγράμματος αυτοβελτίωσης για αρχάριους του Nitro.
ξεκίνα από αυτούς τους οδηγούς όπου θα βρείς ΟΛΑ όσα χρειάζεσαι στην αρχή :
https://greekpua.com/forum/12-arxaries-erotiseis-sticky-points/34370-an-eisai-neos-sto-foroum-ksekina-apo-edo
https://greekpua.com/forum/12-arxaries-erotiseis-sticky-points/36383-diavase-afto-to-arthro-tha-sou-allaksei-ti-zoi