Λοιπον φιλε alfamail ας τα παρουμε απο την αρχη…
Καταρχην την επομενη φορα που θες να γραψεις καποιο intercation καντο στο αναλογο section διαβαζοντας πρωτα αυτο https://greekpua.com/forum/38-field-reports/35936-pos-na-kano-ena-sosto-field-report 😛
Τωρα λιγα πραγματα πανω σε αυτα που γραφεις:
πάω να πω καμιά μαλακία για χαβαλέ όχι για να γαμήσω
Νομιζω οτι λογω κακου reference experience προδικαζεις οτι θα αποτυχεις..Μην το κανεις.Βεβαιως και θα την γαμησεις ,αλλα πρεπει πρωτα να το πιστεψεις.
με κοιτούσε λες και της είπα ότι η μάνα της είναι πουτάνα
Δεν ξερω αν αυτο ειναι αληθεια ή αν εσυ θες να το πιστευεις αυτο.Και θα εξηγησω αργοτερα!!
το πέρασα για shit test, ήμουν έτοιμος να της πω “στα @@ μου” αλλά δεν είχα όρεξη για μπινελίκια
Οι γυναικες θα σε τεσταρουν δεν πα να εισαι και ο Warren Beaty οποτε μην θυμωνεις με τα test,θα τα τρως για το υπολοιπο της ζωης σου.Και για να καταλαβω οταν εχεις ορεξη ριχνεις μπινελικια? 😛
με έκπληξε η απάντησή της, οι περισσότερες μου λένε “έχει σημασία?”
Εδω θελω να σταθουμε και να σου πω κατι σημαντικο.Στο game,αλλα και στη ζωη, εχουμε κατι που ονομαζουμε self fullfiling profecy(αυτοεκπληρουμενη προφητεια.)
Τι σημαινει αυτο?Σημαινει πως οταν καποιος εχει ενα συγκεκριμενο belief για τον κοσμο και πως αυτος λειτουργει(στη συγκεκριμενη περιπτωση οι γυναικες) παντα θα βρισκει “λογους” και “αποδειξεις” οτι το belief του αυτο ειναι σωστο.
Αν πιστευεις οτι οι γυναικες ειναι κακες,σκληρες και σε κρινουν τοτε ΠΑΝΤΑ θα βρισκεις αποδειξεις που θα ενισχυουν το belief σου αυτο και θα κανεις zone out οτιδηποτε καλο μπορει να σου προσφερουν.Προσεχε το συμβαινει σε πολλους που ασχολουνται με το “αθλημα”.
Θα ακουσεις πολλες φορες ατομα που ασχολουνται καιρο με το παιχνιδι να ειναι butthurt με τις γυναικες και να λενε ατακες του τυπου “δεν αξιζει καμια” ή “ολες τους ειναι προβληματικες φιλε” ή “γνωριζεις γυναικα και περιμενεις να δεις προβληματα” ή το γνωστο “ολες ειναι καριολες”
Μαντεψε γιατι συμβαινει.Γιατι εχουν οι ιδιοι προβλημα με τον εαυτο τους και τις σχεσεις τους με το αλλο φυλο και απλα ψαχνουν “στοιχεια” που θα επιβεβαιωσουν τον “κανονα” τους.
Στη ζωη θα προσελκυεις ατομα (γυναικες και μη) που μοιραζονται τα πιστευω σου,την ηθικη σου,ατομα που ανηκουν στο μοντελο του κοσμου που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου.Αν πιστευεις οτι ο κοσμος ειναι σκληρος,αδικος,ασχημος μαντεψε με τι κοσμο θα συναντησεις.Αν πιστευεις οτι οι γυναικες ειναι καριολες,ψυχολογικα διαταραγμενες,πονηρες μαντεψε τι γυναικες θα προσελκυσεις.
“δεν αξίζεις τελικά” έκανα eject και έφυγα γιατί τσαντίστικα!
Reactive και ξανα reactive..Θα συναντησεις τοσους τοιχους και θα φας τοσα ακυρα σε αυτο το παιχνιδι (οπως ολοι μας) που θα πρεπει να μαθεις να ελεγχεις τα συνασθηματα σου.Αλλα αυτο με το καιρο θα ερθει μην ανησυχεις!!
Όχι δεν είμαι από Κρήτη αλλα ούτε και αυτή! Ισοπαλία! 😛
Δεν κανουμε αγωνα ποιος θα την πει στον αλλο 😉
Αυτα τα ολιγα ηθελα να επισημανω..Παντως εχεις @@ που υπερνικας το ΑΑ σου και ανοιγεις!!Αυτο και μονο αρκει για να πας μπροστα.Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το game σου σε τεχνικο επιπεδο μιας και για καποιο λογο μου αρεσε 😛 .
Αν θες να κανεις μια δοκιμη την επομενη φορα ανοιξε με κατι πιο standar (και ειδικα στο street) οπως “γεια σου,σε ειδα που περναγες και επρεπε να σε γνωρισω” και απο εκει ξεκινα τις ερωτησεις..
Συνεχισε τα cold φιλε και σε λιγο καιρο θα δεις ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ αλλαγη