Γεια χαρά.
Ειμαι ο 1professor και μένω στο Ηράκλειο (Κρήτη) και ειμαι 22 χρονών.
Απο μικρός ήμουν ντροπαλός. Όχι μόνο με το γυναικείο φύλο, αλλά γενικότερα. Ποτέ δεν είχα κολλητούς και φίλους, αν και το ήθελα. Ως introverted και socially awkard που ήμουν περνούσα όλες μου τις μέρες, όταν δεν είχα σχολείο, στο σπίτι. Και προφανώς, μπορούμε να συμπεράνουμε πως αφού δεν τα πήγαινα καλά στην κοινωνική μου ζωή, δεν θα τα πήγαινα και στην ερωτική. Την πρώτη μου σχέση την έκανα μετά τα 20, ήταν κάκιστη (ήμουν τελείως beta) και τελειωσε σύντομα.
Η τακτική μου παλιά όταν μου άρεσε κάποια, ήταν να την κάνω φίλη μου (wtf) και μετά να δει πόσο καλό παιδί είμαι και τελικά να διαλέξει εμένα. Όπως θα ξέρετε, αυτό συνήθως δεν πιάνει. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση μου δεν είναι τραγική. Υπήρχαν κοπέλες στις οποίες άρεσα και έχω ακούσει καλά σχόλια για την εμφάνιση μου. Όμως, η αυτοπεποίθηση μου ήταν τόσο χαμηλή που τα έκανα όλα χάλια. Δεν αμφιβάλλω αν ποτέ άρεσα σε καμιά κοπέλα αλλά να την έδιωξα με το vibe μου.
Η κοινωνική μου ζωή γίνεται καλύτερη με τον καιρό, νιώθω πως έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, όμως είμαι πολύ μακριά ακόμα από εκεί που θέλω να φτάσω. Έχω βαρεθεί να είμαι ο nice guy που δεν του δίνει κανείς (πέρα από κάποια δικά μου άτομα) σημασία, που δεν τον καλούν για βόλτες και εξόδους, κλπ. Δεν ξέρω, ίσως το mindset μου είναι λάθος, ίσως είμαι εγώ αυτός που πρέπει να κάλει τους άλλους και όχι οι άλλοι εμένα. Όμως, και πάλι, χτυπάει λίγο άσχημα.
Όσο για το pick-up? Το έχω ανακαλύψει 2-3 χρόνια τώρα. Μπορώ να πω πως μου άλλαξε το πως βλέπω τα πράγματα, αν και έχω κάνει μόνο ένα approach στην ζωή μου. Πως με άλλαξε το pick-up? Με άλλαξε στο πως βλέπω τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Κατάλαβα πως θα πρέπει να είσαι high value για να έχεις πολλούς (ή μάλλον καλύτερα, καλούς) φίλους και γκομένες. Το ότι δεν είχα κοπέλα ποτέ και κακή κοινωνική ζωή δεν ήταν λάθος της υπόλοιπης ανθρωπότητας..ήταν δικό μου! Δεν είχα κάτι να προσφέρω στους άλλους. Γιατί κάποιος να θέλει να είναι μαζί μου όταν είμαι βαρετός, μίζερος, κτλ; Λογικό είναι. Πρέπει να δίνεις κάποιο λόγο στο να σε θέλουν οι άλλοι, αλλιώς θα παραμείνεις μόνος και κλεισμένος στο δωμάτιο σου. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου σκέψη και καινούργιο mindset. Ευχαρίστως αν θέλει κάποιος άλλος να με διορθώσει. 🙂
Δεν έκανα approaches λοιπόν αλλά συνήθιζα να διαβάζω βιβλία /άρθρα σχετικά με το seduction, αν και με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα, έχω ακόμα πολλά να διαβάσω. Ακόμα και μέσα στην σχέση μου διάβαζα περί pick-up. Πρέπει να ξεκινήσω όμως τα approaches, παρά το καταραμένο ΑΑ που έχω. Θα έλεγα πως θέλω πολύ δουλειά και στο inner και στο outer game, αλλά με δουλειά όλα διορθώνονται.
Τι θέλω λοιπόν από το pick-up? Όχι μόνο γυναίκες αλλά και γενικότερα καλύτερη κοινωνική ζωή. Πάνω από όλα όμως αυτό που κυνηγώ είναι η αυτοβελτίωση. Να βελτιώνομαι συνέχεια και να έχω μια όμορφη ζωή και καθημερινότητα.
Υ.Γ. Το site το βρήκα από το google, ψάχνοντας για “greece pua”.