Πριν σου πω οτιδήποτε άλλο:
O Tesoro ειναι 40 και βρηκε τον κόσμο του PU 2-3 χρόνια πριν
Είμαι 38 και ουσιιαστικά το PU για μένα ξεκίνησε πριν 2 χρονια. Μέχρι τα 26 είχα 1 σχέση και είχα κάνει σεξ με 2 γυναίκες
Ο mike72 πιο πάνω το ανακάλυψε στα 39
Και μου λες ότι στα 26 είναι αργά για να ξεκινήσεις?
Σου ακούγομαι απότομος αλλά δεν μπορώ να ακούω από ανθρώπους 26 χρονών να λένε ότι είναι αργά για να ξεκινήσουν κάτι το οποίο εξαρτάται μόνο από τους ίδιους.
Αν πιστεύεις ότι μέχρι τώρα έχανες τα καλύτερά σου χρόνια σε βλακείες τότε κάνε κάτι για να το αλλάξεις.
Αν πιστεύεις ότι είναι αργά εγώ σου λέω ότι ποτέ δεν είναι αργά. Ίσα ίσα είσαι στην κατάλληλη ηλικία (το γιατί το πιστεύω αυτό είναι άλλο θέμα).
Τα fr που διαβάζεις, όποιος και εαν τα γράφει, γίνονται γιατί κάποια στιγμή στη ζωή τους όλα αυτά τα μέλη αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν πράγματα που δεν τους άρεσαν. Και είτε λιγότερο είτε περισσότερο τα κατάφεραν.
Εαν έχεις θέματα στο Inner μάντεψε: ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. όλοι μα όλοι έχουν θεματα στο inner. Διαφορετικά ο καθένας και σε διαφορετικό επίπεδο. Αλλά επίισης μάντεψε: τα έχουν αλλά τα παλεύουν. Και κάποια στιγμή λύνουν τα αρχικά, αυτά που είναι πολλές φορές σχετικά απλά, και πάνε σε πιο σύνθετα και σε πιο δύσκολα. Και η διαδικασία δεν τελειώνει.Και ναι μάντεψε: μπορείς να το κάνεις και εσύ, αν το θελεις πραγματικά και αν το αντέχεις. Δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει όσο τίποτε άλλο.
Διαβάζεις τρελές καταστάσεις. Δεν ήρθαν μόνες τους. Ο shooter, o tesoro, o iceman, o nitro, o lord, ο cesaydorf (όπως και άλλοι) τις δημιούργησαν αυτές τις καταστάσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις μέλη του forum να έχουν πετύχει πράγματα. Το σημαντικότερο όμως είναι να κάνεις ότι χρειάζεται και περνάει από το χέρι σου για να δημιουργήσεις τις δικές σου τρελές καταστάσεις.
Την ευκαιρία την έχεις.Το πως-και αν-την εκμεταλλευτείς είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Και είναι αποκλειιστικά δικιά σου ευθύνη να την εκμεταλλευτείς.
Θέλεις να γίνεις μέρος αυτού του κόσμου? Πόσο πολύ το θέλεις? Εαν το θέλεις πολύ τότε δεν χρειάζεται να σου γράψω άλλα.
Εδω θα βρεις την πόρτα. Το αν θα την περάσεις είναι άλλο θέμα