Καλησπερα και απο μενα.Συγχαρητηρια για το σαιτ,και μπραβο στα παιδια που μας δινουν την δυνατοτητα, να εξελιξουμε την επικοινωνια μας με τις γυναικες.
Ειμαι ο Γιωργος,ειμαι 29 χρονων,και μενω Αθηνα.Μερικα απο τα χαρακτηριστικα μου ειναι, οτι ειμαι απροβλεπτος,εξυπνος,και εχω καλη αισθηση του χιουμορ.
Με τις γυναικες δεν ειμαι τελειως αρχαριος,δεν μιλαω πολυ σε γυναικες, η τουλαχιστον δεν μιλαγα,και σε σχεση με το ποσο εχω ασχοληθει,εχω καλα αποτελεσματα.Η αληθεια ειναι οτι δεν τις εχω μετρησει, αλλα γυρω στις 20 με 30 γυναικες εχω παει.Σχεσεις εχω κανει κανα δυο απο επιλογη μου.(Δεν ηθελα)
Το επιπεδο μου στο παιχνιδι, θεωρητικα ειναι σε απλα καλο επιπεδο, και σε πρακτικη μετριο.Με το παιχνιδι αρχισα τωρα να ασχολουμαι,αλλα το παω χαλαρα γιατι δεν βγαινω τακτικα.Αρχισα να ασχολουμαι με αυτο,διοτι θελω να εξελιξω την επικοινωνια μου με τις γυναικες,τις οποιες λατρευω,και στην συνεχεια να βελτιωθω και σε αλλους τομεις της ζωης μου.Το σαιτ μου το προτεινε ενας φιλος, ο οποιος ασχολειται, και ετσι ηρθα και εγω στην παρεα σας.
Καλως σας βρηκα λοιπον,και ευχομαι σε ολους καλες επιτυχιες.