Καλησπέρα ομάδα ! Ειμαι ο Αλεξ από Κέρκυρα . Ειμαι 20 χρονων , κάτι που θα με χαρακτήριζε ειναι η αισιοδοξία , εχω πάντα θετική στάση σε κάθε κατάσταση , χιούμορ , επιμονή και πίστη με οτιδήποτε ασχολούμαι !
Με τις γυναίκες είχα από πολυ μικρός επιτυχίες. Πρώτη φορά έκανα sex στην ηλικία των 13 όπως και το πρώτο μου one night stand καποιους μήνες αργότερα ! Στα 14 είχα 2 σχέσεις μαζί και με την μια κοπέλα φτάσαμε σε σημείο να φασονομαστε εγώ,αυτή και κολλητη της ταυτόχρονα αλλά μέχρι εκεί ! Συνέχεια έπαιζα μ’αρεσε το παιχνίδι είχα πάντα οποία επέλεγα να έχω! Από από τα 15 εώς τα 16,5 είχα 2 σχέσεις με τέλεια χημεία στο σεξ και μετά 2 χρόνια σχέση ! Οταν τελείωσε αυτή η σχέση είχα ήδη αρχίσει την καριέρα μου στο δικτυακό μάρκετινγκ οπότε ήθελα να εχω το κεφάλι μου ήσυχο για ένα χρονικό διάστημα .
Με αποτέλεσμα , από τις συνεχόμενες σχέσεις και την αποχή μου μετά από αυτές , να μην αναπτυξω καθόλου το παιχνίδι μου και να νιώθω σαν να “ ξέχασα ” πως παίζεται !
Είχα μπει ήδη στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης πριν μάθω για το pickup οποτε οταν έμαθα για αυτό ειμουν απόλυτα ανοιχτός.
Περίπου έναν χρόνο πριν ο κολλητός μου καθώς έψαχνε τρόπους για το πως να προσεγγίζεις μια γυναίκα στο Ίντερνετ , βρήκε βίντεο του Cajun , μετά Neil Strauss ,Mystery και έτσι έμαθε για το pick up! Καθίσαμε μια μέρα μου τα έδειξε και αρχίσαμε να ψάχνουμε στα ελληνικά και έτσι βρήκα την σελίδα στο FB , τον Nitro και αυτό το forum ! Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε κάποια πράγματα που μάθαμε μέσω ΜΜ , μπορω να πω ότι είχαν τεράστια επιτυχία ! Ξέραμε ο ένας τον άλλον οπότε sargarame τέλεια οι δυο μας , μετά αναγκάστηκε να φύγει για Αγγλία με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς wingman , όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν LTR οπότε το άφησα πάλι και με άφησε και αυτό ! Πριν κανά μήνα αρχίσαμε με έναν φίλο να σαρτζαρουμε παρέα οποτε έχουμε χρόνο ! Χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα , πρέπει να ανοίξει ο κύκλος βολικοτητας πάλι επειδή η αποχή από το παιχνίδι τον μικρινε πολυ ..
Αυτό που θέλω τωρα ειναι να φτάσω σε τέλειο επίπεδο το game και να γνωρίσω άτομα σε αυτόν τομέα που θέλουν το ίδιο γιατί με αυτόν τον τροπο γίνεται ακόμα πιο εύκολο !
Όλοι έχουμε να μάθουμε κάτι από όλους οποτε αυτή η κοινότητα ειναι ότι χρειάζεται κάποιος για να αναπτυχθεί στο pickup !
So let’s play the game !!