Καλημερες μαγκες Αxel31 εδω ! Καταρχην συγχαρητηρια για το σαιτ και την πρωτοβολουλια , πολυ σημαντικο οπως και η επικοινωνια ατομων με το ιδιο παθος ,το παιχνιδι . Καταγομαι απο Βεροια αλλα μενω γιαννενα ως φοιτητης και ειμαι 20 χρονων . Θα με περιεγραφα ως τυπο χαλαρο , με χιουμορ , αρκετη αυτοπεποιθεση ,λιγο εγγωκεντρικος και αρκετα επιμενων .
Ασχολοουμαι εδω και ενα χρονο με το pick up και πιο εντατικα το τελευταιο 6μηνο . Αφορμη για να ξεκινησω ηταν ενας χωρισμος ,και καθως εψαχνα στο ιντερνετ επεσα τυχαια σε πικ απ σαιτ του εξωτερικου .. Ξεκινησα με ΜΜ μεθοδο , εχω μελετησει αρκετα RSD , Hypnotica, D Angelo, ΜeHow kai Sasha αλλα τον τελευταιο καιρο κλεινω προς το πιο νατουραλ και ντιρεκτ παιχνιδι . Οι σχεσεις μου με τις γυναικες ειναι αρκετα καλες , ειδικα απο οταν αρχισα την ασχολια με το παιχνιδι .. Αρκετες προσεγγισεις ,πολλα ακυρα αλλα και καποιες επιτυχιες που με ωθησαν να ασχοληθω ακομα περισσοτερο .. Προτιμω το night game , αλλα σιγα σιγα ξεκιναω και το street , παρολο που εχω ενδοιασμους λογω της μικρης κοινωνιας που μενω. Μεσα απο το παιχνιδι θελω να γινω καλυτερο ατομο , μεγαλος στοχος η αυτοβελτιωση αλλα και να αναπτυξω σδ μεγαλο βαθμο abundance mentality , καθως στο παρελθον εχω περασει 2 ονειτις απο χωρισμο και ηταν απο τις χειροτερες εμπειριες μου .Τελος μεγαλος καημος μου εδω και 1 χρονο ειναι να βρω ατομα να σαρκαρουμε παρεα στην περιοχη μου και να περασουμε καλα ,κατι που ελπιζω οτι θα με βοηθησει και το φορουμ . Το σαιτ το ανακαλυψα απο αναζητητη στο διαδικτυο πριν απο καιρο , αλλα διστασα να γινω μελος εξ αρχης ,ποτε δεν ειναι αργα ομως ! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα τα αλανια ! καλως σας βρηκα ! 🙂