Ονομάζομαι GaryIdol. Είμαι φοιτητής, 19 χρονών και μένω στην Πάτρα. Μου αρέσει πολύ η περιπέτεια και τα μεγάλα ταξίδια. Είμαι αρκετά φιλομαθής και τον τελευταίο καιρό αναπτύσσω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ψυχολογία (και την εφαρμογή της 😛 ) και φυσικά για το PU. Αν και έχω αρκετούς φίλους και παρέες και έχω χιούμορ, θα ήθελα να γίνω πιο επικοινωνιακός και ετοιμόλογος για να μπορώ να χειρίζομαι τις καταστάσεις έτσι ώστε να παίρνω το αποτέλεσμα που θέλω (πχ να δημιουργώ ευχάριστο κλίμα, να κάνω γρήγορο befriend αγνώστους, να ρίχνω κοπέλες από cold 😉 ).
Αν και συναναστρέφομαι με κοπέλες δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμή να κάνω κάποια ερωτική σχέση και να ολοκληρώσω. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο ΑΑ, το σύνδρομο του nice guy 😛 και στην αδυναμία μου να κλιμακώσω σεξουαλικά για να μην μπω στο friendzone. Ευτυχώς, τον τελευταίο μήνα, έχοντας συνειδητοποιήσει τα προβλήματα αυτά προσπαθώ να τα ελέγξω και να τα διορθώσω 😛 .
Με το Game ασχολούμε προς το παρών θεωρητικά έχοντας διαβάσει πολύ μέσα στο forum σχετικά με Inner και αρκετά field reports. Επίσης, έχω διαβάσει γλώσσα σώματος, Μαγικές Κουκίδες, και λίγο NLP και σκοπεύω άμεσα να ξεκινήσω Mystery Method. Πιστεύω έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσω τα colds και να προσπαθήσω να εφαρμόσω infield αυτά που έχω μάθει :cheer:
Λόγω του ότι δεν είμαι high energy τόσο συχνά, θα ξεκινήσω με indirect. Σκοπός μου να φτιάξω ένα natural παιχνίδι προσαρμοσμένο σε εμένα. Μου αρέσει μελλοντικά να παίζω indirect σε daygame και street game και direct σε nightgame ή στους δρόμους έξω από τα μαγαζιά το βράδυ που υπάρχει high energy. Επίσης για τα clubs με πολύ δυνατή μουσική και ενέργεια (αλλά και γενικότερα) θέλω να βελτιώσω το BL και EC μου ετσι ώστε με ελάχιστες κουβέντες να έχω αποτέλεσμα.
Το site το βρήκα τυχαία ψάχνοντας στο internet.
Όλα αυτά που θέλω να πετύχω δεν είναι εύκολα και χρειάζεται προσπάθεια και χρόνος. Στο ταξίδι αυτό όμως θα υπάρξουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές για τις οποίες αξίζει να το ξεκινήσω :cheer: