Η σημασία του να «αφήνεσαι» δημιουργώντας ροή, ως θεμέλιο του Natural Game
Ένα από τα θέματα που διαπιστώνουμε ότι απασχολούν νεότερους στο παιχνίδι της αποπλάνησης είναι ο χρόνος και η συγκυρίες που προκύπτουν από αυτόν.
Κατά συνέπεια infield αντιμετωπίζουμε ερωτήσεις/δηλώσεις του τύπου:
«Πότε να μπω σε qualification;» ή «βιάστηκα να κάνω kino και γι’ αυτό στράβωσε»!
Οι περιορισμοί του μυαλού ενός εκάστου από εμάς είναι απολύτως κατανοητοί αν συνειδητοποιήσεις την προφανή αλήθεια ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι περισσότεροι δεν «παίζουν» όσο ελεύθερα μπορούνε, σύμφωνα με την προσωπικότητα και τα θέλω τους!
Όλοι σε κάποιο βαθμό είμαστε επηρεασμένοι:
[b]1)[/b] Ως άνδρες από τον κοινωνικό προγραμματισμό.
και
[b] 2)[/b] Ως “Players” υπό την επιρροή διαφόρων μεθόδων αποπλάνησης που διδάσκουν την ύπαρξη δομής (λεπτομερούς ή μη) από την στιγμή της αρχικής προσέγγισης έως το sex.
Το κλειδί είναι ανεξαρτήτως των αντιδράσεων της, να απολαμβάνεις την επαφή σου με την γυναίκα ως κάτι απολύτως φυσικό και κατά την διάρκεια της αλληλεπίδρασης να υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δημιουργούν την κατάλληλη έλξη και σύνδεση , ως πλαίσιο στο οποίο θα εκφράσεις τις προθέσεις σου και θα ηγηθείς για να πετύχεις τον σκοπό σου!
Bεβαίως καταλαβαίνεις τι συνεπάγεται από το παραπάνω :
[b][center][b]Ο Χρονικός παράγοντας είναι άσχετος στο natural game[/b][/center][/b]
Ως αποτέλεσμα των 2 προαναφερθέντων επιρροών ο χρόνος είναι ένα μεγάλο limiting belief που έχεις στο μυαλό σου. Θεωρείς ότι η γυναίκα χρειάζεται χρόνο για να νιώσει έλξη από εσένα, να αισθανθεί άνετα μαζί σου, να σου δώσει τον αριθμό της (και να μην flakaρει), να σηκώσεις bying temperature για να νιώσει sexual arousal να να να…
Ξέρεις τι χρειάζεσαι; Να εξελίξεις τον εαυτό σου σε τέτοιο βαθμό που θα ορίζεις το frame και θα θέτεις την ροή του interaction και να απελευθερωθείς από την ανάγκη να ακολουθείς δομές κάνοντας το παιχνίδι σου δύσκολο.
Από τα στατιστικά μου βλέπω ότι έχω πολύ λιγότερα flakes τώρα που εφόσον τα logistics δεν ευνοούν παίρνω τον αριθμό της από τα 2 έως το πολύ στα 10΄ σε σχέση με 2 χρόνια πριν όταν έκανα το ίδιο στα 25΄ ακολουθώντας δομές.
Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να την βγάλεις από το venue ή αν είστε στον δρόμο να την κάνεις να σε ακολουθήσει δεν χρειάζεται να μένεις πάνω από 5΄ στο set. Έχεις σημαντικότερα πράγματα να κάνεις!
Είναι όλα θέμα ροής των ενεργειών σου και του να είσαι στη στιγμή (μακριά από καταναγκαστικές σκέψεις).
Θα εξηγήσω γιατί:
Μετά από την πρώτη σας επαφή αυτό έχει σχηματίζει μια εντύπωση! Τώρα σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου που διαστρεβλώνει τον χρόνο όταν δέχεται ισχυρά ερεθίσματα (για αυτό κάτω από έντονα αισθήματα χαράς ή λύπης δεν καταλαβαίνεις πως πέρασε η ώρα) θα σε θυμάται μέσω νοητικών εικόνων και ήχων που θα ανακαλεί αλλά κυρίως της «έντασης της στιγμής». Αλλά αυτά είναι τομείς που αναλύει ο Lord μιλώντας για συναισθηματική νοημοσύνη οπότε υπάρχουν ειδικότεροι εμού στο θέμα!
Αυτή η ένταση λοιπόν καθορίζεται από το μέγεθος αλλά και την είδος των συναισθημάτων που αισθάνθηκε ακολουθώντας την ροή των ενεργειών σου.
Αν προσεγγίζοντας την, έκανες την διαφορά (αν υποθέσουμε ότι είσαι 1 αρσενικό κύρους) και αισθάνθηκε συναισθήματα που τα αισθάνεται σπάνια λόγω της αρρενωπότητας σου, τότε σου εγγυώμαι ότι δεν θα σε ξεχάσει!
¨Όταν ανακαλέσει το interaction μαζί σου, είναι αδύνατον να προσδιορίσει τον χρόνο αντικειμενικά. Δεν θα σκεφτεί « Περπατήσαμε μαζί και μου είπε για το πόσο sexy με βρίσκει αλλά περάσαμε μόνο 7 λεπτά. Δεν θέλω να τον ξαναδώ γιατί ήταν πολύ λίγο». Θα σκεφτεί «Ο τύπος ήταν απίστευτος. Εξέπεμπε πολύ αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια. Με έκανε να αισθανθώ το χ, ψ συναίσθημα! Θέλω να τον ξαναδώ.».
[b][center] [b]Η ροή των ενεργειών[/b] [/center][/b]
[center][/center][upl-image-preview uuid=f6dce53b-5130-475d-bfa8-8b63ca4c8042 url=https://greekpua.com/assets/files/migrated/129-images3.jpg alt=images3.jpg thumbnail_url=https://greekpua.com/assets/files/migrated/129-images3.jpg]
[i]Η απόλυτη φυσικότητα της κάθε σου ενέργειας θα την κάνει να ξυπνήσει δίπλα σου, χωρίς να έχει καταλάβει τι έγινε![/i]
Θύμαμαι όταν άρχιζα να ασχολούμαι με το game και προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοούσε ο Iceman που ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου cold και μου έλεγε «εσύ δεν χρειάζεσαι να σκέφτεσαι απλά δημιούργείς την ροή (go with the flow)!».
Με την παρουσία σου, θέλεις να της δημιουργήσεις μια τέτοια ισχυρή εντύπωση. Αυτή είναι απολύτως ανεξάρτητη από τον χρόνο αλλά σχετική και αποτέλεσμα με ότι υποθέτω ότι γνωρίζεις μέχρι τώρα : Εξωτερική εμφάνιση- ΒL-Τονικότητα-Φράσεις με μια συνεχή φυσική ροή ενεργειών δηλαδή που πλαισιώνει το ερωτικό παιχνίδι των 2 φύλων μακριά από οτιδήποτε μη ενστικτώδες!
Η ροή των ενεργειών εξηγεί και το αβίαστο/φυσικό της επαφής που αποκλείει το λογικό της μέρος (άρα το asd και στη συνέχεια το lmr), σου επιτρέπει να ηγείσαι και να ελέγχεις μέχρι τέλος και την κάνει να αισθάνεται και πολύ άνετα με ότι συμβαίνει! Κάνει τα πάντα να φαίνονται φυσιολογικά (natural).
Δεν έχει αμήχανες σιωπές, δισταγμούς, αναποφασιστικότητα, προσμονή αποδοχής, αναμονή για αντιδράσεις (ioi’s-iod’s), υπερανάλυση και συνεχείς σκέψεις!
Από κανέναν από τους 2!
Αντιθέτως! Χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια, ισχυρή πρόθεση, calibration και φυσικά αποδοχή του εαυτού σου και αυτοπεποίθηση.
Παράδειγμα 1ο :
Cold Approach (Πράττοντας σύμφωνα με το limited belief «ιδεατού» timing για την κάθε πράξη):
- Ανοίγεις
- Η γυναίκα αντιδράει θετικά.
- Θέλεις να σιγουρέψεις το attraction όποτε συνεχίζεις το dhv (όπως το κάνει ο κάθε ένας τέλος πάντων) χωρίς σχέση με την πρώτη περίπτωση και σπάζοντας την ροή.
- Η γυναίκα αντιδράει πάλι θετικά.
- Καταλαβαίνεις ότι πάει καλά, σκέφτεσαι τι θα πεις μετά.
- Ξεκινάς ερωτήσεις Rapport.
- Συνεχίζεις να σκέφτεσαι και να κάνεις Rapport γιατί θεωρείς ότι ακόμα δεν είναι solid.
- Το vibe αρχίζει και πέφτει. Το momentum χάνεται και η γυναίκα αρχίζει να βαριέται.
- Η γυναίκα μπερδεμένη για τις προθέσεις σου και απογοητευμένη από την έλλειψη θάρρους και άρα αυτοπεποίθησης, θέλει να φύγει.
- Κάνεις μια τελευταία προσπάθεια και προσπαθείς για τον phone close.
- H γυναίκα δεν σου δίνει αριθμό ή στον δίνει και δεν απαντάει γιατί είναι συνεπής με το 9
Πάμε τώρα στην 2η περίπτωση που είναι σπίτι σου.
(Σύμφωνα με μια γενική εικόνα των περισσότερων περιπτώσεων) :
- Την έχεις φέρει σπίτι σου.
- Η γυναίκα κάθεται στον καναπέ και κάθεσαι και εσύ δίπλα της.
- Σκέφτεσαι τι χρειάζεται να πεις και να κάνεις γιατί τώρα αυτό που μετράει είναι το sexual escalation.
- (Βλέπεις τι ευκαιρία έχεις) Έχεις ήδη δημιουργήσει πίεση στον εαυτό σου να μη χάσει το lay.
- H Γυναίκα αισθάνεται αμηχανία και το λογικό της μέρος αρχίσει να εμπλέκεται και πάλι.
- Δεν βλέπεις να πηγαίνει καλά και γίνεσαι ακόμα πιο νευρικός.
- (Oτι αισθάνεσαι, αισθάνεται.). H γυναίκα σου ζητάει να φύγει.
Παράδειγμα 2ο :
Cold Approach (Με συνεχή ροή):
- Ανοίγεις συνεπής με τις προθέσεις σου ξεκινάς το vibing.
- Η γυναίκα αντιδράει θετικά.
- Χωρίς δισταγμό αρχίζεις rapport και ξεκινάς βασικές ερωτήσεις.
- Tην πειράζεις και την κοροϊδεύεις για τις απαντήσεις της.
- Καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να πεις και περισσότερα και κάνεις την κίνηση σου όντας συνεπής με το 1.
- «Moυ αρέσει να είμαι εδώ αλλά πρέπει να φύγω, δώσε μου τον αριθμό σου για να ξαναβρεθούμε όμως».
- Επειδή είσαι ξεκάθαρος και congruent σου τον δίνει (solid #close).
Όταν την έχεις σπίτι σου:
- Την έχεις φέρει σπίτι σου
- Της λες να βγάλει τα παπούτσια της.
- Πας στο ψυγείο και ετοιμάζεις 2 ποτήρια κρασί.
- Επιστρέφεις της προσφέρεις το κρασί και κάνετε πρόποση.
- Της λες ένα σύντομο αστείο και γελάει.
- Ξεκινάς προκαταρτικά.
Της παρέχεις συνεχείς οδηγίες και φέρεται αναλόγως. Οι προθέσεις σου είναι ξεκάθαρες και οι πράττεις με αυτοπεποίθηση σου καθώς όλες οι ενέργειες σου ρέουν προς την κλιμάκωση. Γνωρίζεις όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι τέλους. Προχωράς αποφασιστικά και χωρίς δισταγμό εμπλέκοντας 100% τον συναισθηματικό της κόσμο! Αυτό είναι που πραγματικά ελκύει τις γυναίκες πολύ περισσότερο από το αποτέλεσμα οποιασδήποτε “πρέπουσας” πράξης!
Ζει το παραμύθι μαζί σου! Το στάδιο της εμμονής προς το πρόσωπο σου δεν αργεί να έρθει…