Θέλεις να μάθεις πώς να παίζεις με πιο φυσικό τρόπο? Θέλεις να είσαι ο τύπος που χωρίς καμία νοητική προσπάθεια και σκέψη, καταφέρνει να έχει τις γυναίκες που θέλει στο κρεβάτι του? Αυτός που πηγαίνει για ψώνια, και παρόλο που είναι τελείως απροετοίμαστος και απεριποίητος παίρνει το τηλέφωνο της όμορφης ταμία καθώς αυτή χτυπάει στην μηχανή τις δύο δωδεκάδες προφυλακτικά που θα χρειαστεί για την εβδομάδα? Μήπως αυτός που κάθεται για είναι έξω για καφέ και βλέπει έναν πολύ ωραίο (…συγγνώμη…) κώλο και πριν το καταλάβει καν είναι μπροστά της και της μιλάει, αυτή να χαζογελάει σαν μικρό κοριτσάκι παίζοντας με τα πανέμορφα μακρυά μαλλιά της, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στα χείλια σου?
Αν δεν απάντησες κατευθείαν “ναι”, και απάντησες απλά “γιατί όχι”, δεν πειράζει. Τα θέλεις όλα αυτά και είπες να ψάξεις το θέμα περισσότερο. Η αναζήτηση σου σε έφερε αρχικά στο φόρουμ, και επειδή βαριέσαι/βαρέθηκες να αποστηθίζεις ρουτίνες ενός δίμετρου τύπου με χνουδωτό καπέλο και βαμμένα νύχια (no offence intended, αλλά ακόμα δεν το καταλαβαίνω), είπες να ψάξεις στην κατηγορία natural game. Ξαφνικά ανοίχτηκε μπροστά σου ένας τεράστιος κόσμος, με μεθόδους όσες και οι παίχτες που ανήκουν στην κατηγορία αυτή και άπειρο υλικό. Διάβασες τόσα πράγματα για τα beliefs που αν δώσεις για πτυχίο ψυχολογίας θα σε κάνουν διδάκτορα πανεπιστημίου. Διάβασες για σελίδες επί σελίδων για mindsets, για inner game, για outer και για διαχείρηση συναισθημάτων. Razorjack, Sixty, David X και δεν ξέρω τι άλλο. Έδωσες ώρες διαβάζοντας αμέτρητα άρθρα που ψαχουλεύουν την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να υπάρχει και θίγουν όλα τα θέματα του Natural Game. Να σου πω ένα μυστικό?
Το Natural δεν διαβάζεται. Λόγω του ότι εξαρτάται σε μεγάλο κομμάτι από την προσωπική αντίληψη του παίχτη και το πώς αυτός επιλέγει να εκφραστεί, οι γραπτές συμβουλές είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικές από ότι είναι σε μία indirect αυστηρά δομημένη μέθοδο. Στην δομημένη μέθοδο είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις διορθώσεις και να βρεις που κάνεις λάθος,γιατί είναι εύκολο να καταλάβεις "σε πιο βήμα" έκανες λάθος και να ανατρέξεις στο κατάλληλο σημείο του κατάλληλου βιβλίου. Για παράδειγμα, στην ΜΜ, αν δεν hookάρεις, ξέρεις ότι δεν κάνεις καλό transition και πρέπει να βελτιώσεις το delivery ή το stack routine σου.Στο Natural, πρέπει να αλλάξεις αυτό που αισθάνεσαι την στιγμή που ανοίγεις και να γίνεις πιο άνετος με αυτό. Προφανώς αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί κανείς να βρει καλά και όχι καλά στοιχεία και στα δύο είδη Παιχνιδιού. Για τώρα (θα γράψω πιο αναλυτικά για αυτό μελλοντικά), ας αρκεστούμε στο ότι ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ.
Αυτό το κάνει αυστηρά προσωπική υπόθεση, και στην καλύτερη περίπτωση, κάποιος τρίτος δεν μπορεί παρά να σου προσφέρει γενικές οδηγίες για το που πρέπει να φτάσεις, αλλά πρέπει μόνος να φτάσεις μέχρι εκεί. Αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτό το στυλ παιχνιδιού, ετοιμάσου να ζήσεις απίστευτα mindfucks και παράδοξα, βράδια που θα γυρνάς σπίτι και θα αμφιβάλεις για το τι έγινε όταν βγήκες και πόσο εύκολο ήταν σήμερα ή πόσο αδύνατο ήταν μία άλλη μερα. Ειλικρινά, όταν παίζεις natural και μαθαίνεις να αφήνεσαι στον εαυτό σου, ζεις απίθανα σκηνικά. Εκτός του σεξ που θα κάνεις (επιβεβαιωμένα και εγγυημένα 100%) θα περάσεις τα καλύτερα βράδια της ζωής σου. Αυτό είναι το καλό. Το κακό είναι ότι δεν θα σου πει κανείς πώς θα το κάνεις και τι πρέπει να κάνεις βήμα προς βήμα. Μόνος θα πρέπει να περπατήσεις το μονοπάτι και να βρεις ουσιαστικά τον natural που κρύβεις μέσα σου. Θυμάμαι το πρώτο γρήγορο φάσωμα που έκανα σε προσέγγυση και πώς ένιωθα μετά. Ένιωθα ανατριχίλες σε όλη μου την σπονδυλική στήλη σαν να με έχουν συνδέσει απευθείας με το δίκτυο της ΔΕΗ, και το κεφάλι μου να γυρίζει μέσα στο κρανίο μου. Μίλαγα στους wings μου, και έλεγα "δεν γίνεται αυτό ρε,δεν γίνεται να είναι τόσο εύκολο". Έκανα άλλα δύο γρήγορα φασώματα εκείνο το βράδυ, απλά για να επιβεβαιώσω πως πραγματικά γίνεται, και το αίσθημα ηλεκτρισμού στην σπονδυλική μου στήλη με έμεινε εκεί όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί.
Αν διαβάζεις άρθρα και βιβλία ελπίζοντας να βρεις την αποκάλυψη που θα σε κάνει να εκραγείς στο παιχνίδι σου, ξέχασε το. Μπορεί να βρεις σημαντικά πράγματα στο περιεχόμενο τους, αλλά μπορούν μόνο να λειτουργήσουν σαν οδηγοί προς μία κατεύθυνση. Αν κάνεις ό,τι γράφουν, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις σεξ όπως και με τις δομημένες μεθόδους. Κατά πάσα πιθανότητα, ένα από τα "10+1 μυστικά για να έχεις όποια θέλεις" θα φέρουν κάποια στο κρεββάτι σου. Αν μάθεις όμως να εκφράζεσαι,και μάθεις την δική σου μέθοδο, βρεις τον natural μέσα σου και κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις -που μόνο εσύ το ξέρεις- για να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου,πολύ απλά θα κάνεις ακριβώς όσο σεξ θέλεις, με τις κοπέλες που θέλεις, και κυρίως ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!!
Φιλική συμβουλή λοιπόν, πριν διαβάσεις ένα άρθρο,βγες έξω και κάνε όσες προσεγγύσεις κρίνεις πως πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις να βελτιώσεις στο Παιχνίδι σου.Αν διαβάζεις για να περάσει η ώρα,καλύτερα πήγαινε για ένα περπάτημα και πες ένα γεια στην πρώτη κοπέλα που θα συναντήσεις ή αν είσαι στο γραφείο διάβασε ένα άρθρο για ψυχολογία,για γυμναστική ή για ψάρεμα, όχι για pick-up πάντως..Έχε υπόψην ότι η εμπειρία νικάει την γνώση στο Παιχνίδι.Η επιλογή είναι τελικά δική σου, θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία στο να διαβάζεις άρθρα, ή στο να μιλάς με κοπέλες?Ξέρω την απάντηση, και είμαι σίγουρος πως την ξέρεις και εσύ.
Και τώρα απλά χαλάρωσε και απόλαυσε 😉 B)