Καλημέρα παιδιά και από εμένα.
Είμαι τελείως καινούργιος στο χώρο του pick up και του forum. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ είναι ένας δύσκολος χωρισμός που πέρασα πριν 5 μήνες και το γεγονός πως τα τελευταία 8 χρόνια είμαι μονίμως σε σχέση, με διάφορες κοπέλες αλλά πάντα αυστηρά σε σχέση. (8). Βαρέθηκα το ίδιο σενάριο ξανά και ξανά, είτε εγώ ήμουν αυτός που χώριζα, είτε αυτός που τον χώριζαν. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το Pick up γιατί κατάλαβα πως ενώ έχω αρκετές κατακτήσεις και μπορώ να μιλήσω άνετα με μια γυναίκα που έχω γνωρίσει και να της κρατήσω το ενδιαφέρον, δεν μπορώ με τίποτα να μιλήσω σε μια άγνωστη. Ούτε στο bar, παραλία, στο δρόμο, ούτε ακόμη και στο super market. Μόλις έχω ενδιαφέρον για κάποια, αυτομάτως μπαίνω σε mode ότι θα πω κάποια βλακεία, δεν θα θέλεις, δεν το ένα, δεν το άλλο και αποφεύγω την όποια γνωριμία. Ενώ από την άλλη, αν δεν έχω ερωτικό ενδιαφέρον για κάποια, η γλώσσα μου πάει ροδάνι…
Αυτά λίγο πολύ για εμένα. Είμαι ακόμη αρκετά δύσπιστος για το κατά πόσο δουλεύει το pick up έτσι όπως το έχω δει σε διάφορα βίντεο και σε διάφορα άρθρα εδώ μέσα. Αλλά είμαι αποφασισμένος να αλλάξω, να διώξω κάθε ανασφάλεια που έχω, ώστε να μπορώ να ζω όπως θέλω να ζω. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Χάρηκα λοιπόν για την γνωριμία κι ελπίζω να σας γνωρίσω ώστε να μάθω πάρα πολλά, τα οποία παλιότερα απλά τύχαινε και μου έβγαιναν χωρίς να τα καταλαβαίνω.