Adamas wroteΕυχαριστώ Lord,
Ο λόγος που θα ήθελα να είμαι πιο φιλικός είναι το γεγονός ότι παίρνω IOIs από γυναίκες, έντονα βλέμματα κλπ αλλά φυσιογνωμικά είμαι ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ και ΣΟΒΑΡΟΣ και αυτό το εκπέμπω στις γυναίκες. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι ορισμένες φορές είμαι intimitating σε κάποιες κοπέλες.
Ένας τρόπος να είμαι πιο φιλικός είναι το fake-ass smile που η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολυβγαίνει. Σε γενικές γραμμές αρκετές γυναίκες με ντρέπονται.
Θα ήθελα να είμαι λιγότερo intimitating και πιο προσεγγίσιμος.
Ωραία,
Όπως παρουσιάζεται στο τελευταίο σου post, θεωρείς ότι το στυλ σου αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεσαι δείχνει μια εικόνα απόμακρη και όχι προσιτή για τις γυναίκες.
Στα πλαίσια και τους περιορισμούς που μας επιτρέπει ενα post σε intro thread θα σου δώσω κάποια βοηθητικά στοιχεία που ίσως σου κάνουν.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις κυρίως με BL και Facials για να δείχνεις προσιτός πριν προσεγγίσεις.
Πριν κάνεις το Cold και αν υποθέσουμε ότι ο στόχος σε βλέπει και φυσικά πραγματικά χρειάζεσαι να δείχνεις προσιτός :
a) Γέλα με τους φίλους σου / παρέα σου. Είναι διαφορετικό από το Fake smile. Λίγοι που γελούν ή περνούν καλά με τους φίλους τους είναι απρόσιτοι.
β) eye contact with a smile. To καλύτερο όπλο που μπορείς να εκφράσεις ενδιαφέρον και να κερδίσεις approach invitation - γιατί μη ξεχνάμε εμείς προσεγγίζουμε και μας αρέσει αυτό.
γ) Κάνε μια βόλτα και μίλα με δυο τρεις ανθρώπους στο μαγαζί γύρνα στη παρέα σου, χόρεψε λίγο στο ρυθμό, τσούγκρισε κ in general be self amused.
Αν βάλεις στο μυαλό σου μια εικόνα με τα παραπάνω και τα συγκρίνεις με έναν τύπο ο οποίος κάθεται εξαιρετικά σοβαρός, αγέλαστος και πίνει απλά την μπύρα του ακόμα κ ελκυστικός να είναι, συγκρινοντάς τες, πιο προσιτός είναι ο πρώτος.
Μόλις κάνεις το Cold :
a) Smile με το Γεια. Must και ας μην είναι και αληθινό και ας μην είναι το στύλ σου. The best intimacy weapon there is.
β) Kino. Όχι εσύ μόνο, πάρε το χέρι της και βάλτο πάνω σου. να σε ακουμπάει αυτή. (να σου κρατάει το χέρι, να σε έχει αγκαλιά στη μέση, πλάτη σου (ΟΧΙ ΩΜΟ), χορέψτε, κάντε μπραντεφερ δεν έχει σημασία, έπιασες το νόημα). Κανείς που ακουμπαμε δεν είναι απρόσιτος. Κανείς που νιώθουμε να μας ακουμπάει δεν είναι απρόσιτος.
γ) πες της : “Αυτό που θα σου πω δεν το λέω συνήθως αλλά μου βγάζεις μια οικειότητα που μου αρέσει και θα στο εμπιστευτώ…” και πες της μια αστεία ιστορία για όταν ήσουν μικρός αλλά όχι DLV. Κανείς που είναι απρόσιτος δεν μοιράζεται κάτι τόσο δικό του μαζό μας.
Και άλλα πολλά…
Γενικά έχε στο μυαλό σου ότι το να είσαι απρόσιτος είναι κυρίως state of mind που βγαίνει σε Subcommunication.
Σε ότι αφορά τώρα το “απροσιτος” κατά το relationship management και όσα ακολουθούν το lay, αν και ο Iceman είναι ειδικός σε αυτά, θα σου πω μόνο τα εξής βασικά:
α) δείξε μικρές Vulnerabilities. Αυτές που σε κάνουν ανθρώπινο και όχι ένα sex / social / alpha male / whatever κομμάτι μηχανής.
β) Τσέκαρε εδώ στο φορουμ το Alpha to beta theory από τον Nitro. Είναι εξαιρετικό και με έχει βοηθήσει πολύ αλλά απαιτεί ένα καλό επίπεδο calibration.
γ) Ακόμα και αν δεν σε νοιάζει, ρώτα την γνώμη της για κάτι που νομίζει αυτή σημαντικό για σένα.
Ελπίζω να βοήθησα. Να περνάς καλά και καλή εξέλιξη στο φορουμ μας.