Κουτάνης wrote Αρχικά βασικό μου sticky point είναι οτι δείχνω το οτι είμαι μικρός. 20. Το οποίο αυτομάτως με φέρνει σε αντιδράσεις σε σετ. Άσε μας μικρούλη. Είσαι πολύ μικρός για εμάς κλπ. Αυτό με κάνει να πρέπει να μπω indirect σε μεγαλύτερες ηλικίες. Τι προτείνετε; Τι μπορεί να φταίει;
Θα ξεκινήσω γράφοντας αυτό που έχει αναφερθεί πιο πάνω. Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί εδώ να μου πεις ότι το έχεις ακούσει πολλές φορές. Θα σου πω ότι θα το ακούσεις άλλες τόσες. Σημασία όμως δεν έχει το πόσες φορές θα το ακούσεις και αν θα είναι shit test ή απλή διαπίστωση. Το θέμα είναι πως το εκλαμβάνεις και πως το μεταφράζεις. Αν το διασκεδάζεις τότε 1000 φορές να το ακούσεις δεν θα σε επηρεάσει. Αν όμως κάθε φορά που το ακούς το μεταφράζεις αρνητικά (πχ δεν έκανα το phone close γιατί είμαι μικρός) τότε αυτό σε βάθος χρόνου θα σου γίνει belief. Και μετά κάθε φορά που θα πηγαίνεις σε σετ όπου η άλλη θα είναι μεγαλύτερη, θα δίνεις μεγάλη σημασία στο ότι είσαι μικρότερος. Και πίστεψέ με όσο και να νομίζεις ότι αυτό δεν φαίνεται, το προβάλλεις εσύ ο ίδιος προς τα έξω. Και πριν το καταλάβεις έχει μετατραπεί από την εντύπωση/άποψη μιας γυναίκας σε δικό σου limiting belief. Ναι είσαι μικροτερος αλλα εχει να σου πει κάτι ενδιαφέρον ή να πας να ασχοληθείς με ένα πραγματικό θηλυκό?’’
Θα σου πω εδώ κάτι που συμβαίνει σε μένα όσον αφορά τις μεγαλύτερες και είναι κάτι που το είχα από μικρή ηλικία. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτερες. Και ενώ με τις συνομήλικες ή τις μικρότερες είχα θέματα και δεν έκανα τίποτα, όταν έβλεπα μεγαλύτερη (ανεξάρτητα από το πόσο μεγαλύτερη ήταν) είχα το mindset ότι την είχα. Μόλις μάθαινα ότι μια είναι μεγαλύτερη ήταν σα να γύρναγα ένα διακόπτη και σκεφτόμουνα αυτόματα ‘’Εσένα εγώ θα σε πηδήξω’’. Σε πολλές περιπτώσεις έτσι και γινόταν. Σε επόχες πριν το forum και το pick up που δεν ήξερα για shit test και όλα τα υπόλοιπα, έκανα με τις μεγαλύτερες πράγματα που όταν τα σκέφτομαι τώρα βλεπω στοιχεία που παραπέμπουν σε natural game. Αλλά είχα τέτοιο mindset και τέτοιο belief.
Tώρα όμως θα σου πω και μια άλλη αλήθεια, μια που βλέπω ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Θα υπάρξουν γυναίκες μεγαλύτερες με τις οποίες το ότι δεν θα γίνει τίποτα δεν έχει να κάνει με την ηλικια σου αλλά πολύ απλά δεν θα σε γουστάρουν. Θα υπάρξουν μεγαλύτερες που θα ψάχνουν χαρακτηριστικά και στοιχεία σε έναν άντρα που δεν θα τα έχεις και ως αποτέλεσμα θα έχει να σε απορρίψουν για αυτό. Αν πχ μια ψάχνει για φραγκάτο τύπο για να έχει provider και αυτό στο μυαλό της είναι απαράβατος όρος για να ασχοληθεί μαζί σου και εσυ δεν έχεις φράγκα, τότε πιθανότατα θα σε απορρίψει για αυτό.
Κουτάνης wrote3ο και καταϊδρωμένο. Τι κάνουμε στα blow out απο μεγαλύτερα νούμερα; Που με το SOI τρώω δούλεμα για ηλικία; Η και εμφάνιση; Παρ’ όλο το vibe που έχω και δεν με νοιάζει ποιες είναι; Εγώ μέχρι στιγμής αντιδράω σε μεγάλα νούμερα με τους εξής τρόπους.
Δεν έχει σημασία αν θα πας direct ή όπως αλλιώς θέλεις. KΑι μην ψάχνεις να βρεις τι να κάνεις. Θα σου πω κατι που μπορείς να κάνεις και να είναι πολύ πιο χρήσιμο. Πήγαινε στο επόμενο σετ.
Αν δεν σε ένοιαζε ποιες είναι, αν δεν σε απασχολούσε τι νούμερο είναι, δεν θα ρώταγες τι να κάνεις όταν τρως άκυρο από μεγάλα νούμερα. Σε νοιάζει γιατί μεταξύ μας την θες την καλή αντίδραση από ένα μεγάλο νούμερο όσο και να λες το αντιθετο. Μπορεί να λέμε ότι δεν πρέπει να είμαστε externally validated, αλλά στην πραγματικότητα η πλειονότητα είναι είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο βαθμό. Γιατί αν σε βάλω να την πέσεις σε 10 9άρια και φας άκυρο και από τις δέκα, έλα μετά να μου πεις ότι έμεινες τελέιως ανεπηρέαστος.
alfamail wrote
Αν είσαι το βραβείο για αυτήν τότε αυτή θα κάτσει να εξακριβώσει με τους τρόπους της αν εννοείς αυτά που λες, αν δεν το κάνει τότε δεν σε θέλει όσο εσύ νομίζεις ότι σε θέλει και πάει μάλλον για flake
Παίδες λίγο προσοχή με το τι γράφουμε γιατί τα ποσταρίσματα διαβάζονται από πολλούς.
Το να κάτσει μια γυναίκα να εξακριβώσει αν αυτά που λες τα εννοείς δεν έχει να κάνει σχέση με το αν είσαι ή όχι το βραβείο, αλλά με την έννοια του congruency, αν είσαι όσα λες. Αν βγεις incongruent θα φας άκυρο όσο βραβείο και να αισθάνεσαι δε μπα να έχεις γαμήσει 10αρι μια ώρα πριν. Και μια γυναίκα ΠΑΝΤΑ και χωρίς καμία εξαίρεση θα κάτσει να διαπιστώσει αν είσαι όσα λες. Κάθε φορά και πάντα.
Ξέχωρα από το παραπάνω, αυτό με το prizability είναι τεράστιο θέμα. Η πραγματικότητα είναι πολλες φορές λίγο διαφορετική. Είναι άλλο θέμα να ξέρεις την αξία σου και τελέιως διαφορετικό να είσαι το βραβείο για μια γυναίκα. Θα μου πεις αν ξερεις την αξία σου μπορεί να γίνεις το βραβείο. Ναι αλλά ας παρουμε την περίπτωση μιας γυναίκας που σε ένα βράδυ της την έχουνε πέσει δέκα άντρες και εσύ πας ως ενδέκατος. Ασχέτως τι θα γίνει, το βραβείο εκείνη τη στιγμή μεταξύ σας αισθάνεται ότι είναι αυτή και όχι εσύ, όσο και να ξέρεις την αξία σου. Και θα σου δώσω ένα παράδειγμα που είναι και πραγματικό γεγονός.
Παρτυ σε σπίτι γνωστής όπου το concept είναι ότι όσοι έρχονται είναι singles. Η κοπέλα που διοργάνωνε το πάρτυ έδωσε το τηλέφωνο της σε 5 διαφορετικούς άντρες και βγήκε και με τους 5. Ελα τώρα να μου πεις πώς να μην αισθάνεται ότι είναι αυτή το βραβείο.