Καλησπέρα σε όλους,
Ονομάζομαι confident και είμαι νέος στο pick up. Το confident το διάλεξα σαν όνομα γιατί είμαι αισιόδοξος και θεωρώ σίγουρη την επιτυχία όταν προσπαθείς για κάτι. Είμαι 24 χρονών, μένω στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια αλλά επισκέπτομαι πολύ τακτικά την Ελλάδα.
Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι καλή μέχρι ενός σημείου. Είμαι κοινωνικός και δεν έχω τόσο έντονο approach anxiety σε bar, καφέ κλπ. Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω day game και νιώθω έξω από τα νερά μου μια δυο φορές που έχω σταματήσει κοπέλες στο δρόμο. Γενικά στο παρελθόν είχα 3-4 καλές σχέσεις όπου με την τελευταία χώρισα πρόσφατα.
Στο game μπήκα καταλάθος από κάτι που άκουσα και ως καλό Αγγλάκι το έψαξα στο google και το youtube και ανακάλυψα ότι υπάρχουν άπειρα βίντεο, coaches, forums κλπ. Ασχολούμαι περίπου 4 μήνες. Έχω χρησιμοποιήσει κάποια από τα πράγματα που έχω διαβάσει (negs, games κλπ) και έχω δει αποτελέσματα αλλά γενικά νιώθω χαμένος και δεν ξέρω απο που να αρχίσω και που να τελειώσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να χτίσω ένα πλάνο με τη μέθοδο Mystery αλλά μάταια. Έχω και λίγο πιεσμένο χρόνο στη δουλεία μου οπότε δεν έχω πάρα πολλές ώρες για διάβασμα.
Επίσης, έχω αρκετές φίλες και στην Ελλάδα και στην Αγγλία πράγμα που με προμηθεύει πολύ τακτικά με νέες γνωριμίες που στην αρχή εντυπωσιάζω και δείχνω high value, παίρνω τα κινητά τους και αρχίζω κουβέντα αλλά αρκετές φορές νιώθω ότι το χαλάω στα μηνύματα και το τηλέφωνο. Κάποιες φορές ωστόσο πάει και καλά. Τέλος, στο Λονδίνο είναι και πιο χαλαρά τα πράγματα και πιο open minded οι άνθρωποι οπότε κι αυτό βοηθάει (πχ να κάνεις kiss close σε ένα club).
Έχω δει ότι προτείνετε να διαβάσω τα sticky points οπότε ξεκινάω από εκεί. Έχω αγοράσει επίσης το Game και το The rules of the game και όταν χαλαρώνω από τη δουλειά τα διαβάζω.
Θα χαρώ να γνωρίσω κόσμο από το forum και από μηνύματα αλλά και από κοντά όταν έρθω στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε συμβουλή στο πως να φτιάξω απ την αρχή ένα σωστό game σίγουρα θα βοηθήσει.
Χαιρετισμούς
Confident